RODIATOR POSTITETTU JÄSENILLE PE 9.06

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja boomboom, 16.5.2005.

 1. boomboom

  boomboom Gearhead

  on parasta aikaa työn alla, jos on juttuja, projektikuvia ym tai markettiin myytävää/ostettavaa niin matsku salamana mulle.

  T Vexi boomboom@mbnet.fi
   
 2. lake ender

  lake ender Gearhead

  Ja rodiaattori on sit vaan jäsenille. Sinne voi ja saa sit lähettää niitä juttuja ja kuvia, jos ei täällä uskalla niitä julkisesti puhua 8)
   
 3. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Kiitos asianosaisille, lehti sen kun komistuu! Hyviä juttuja. Kalustoluettelo tarttis päivittää näköjään muidenkin osalta kuin vain meikäläisen... Laitoin meiliä aiheesta, toivottavasti meni oikeille hepuille.
   
 4. lake ender

  lake ender Gearhead

  Meikäläisen sukunimenkin vois joskus korjata tietoihin....se yks a pois. Eipä silti, joka toinen sen sinne lisääkin... Kalusto on oikein, pitäs varmaan joskus saada valmistakin aikaan... :)
   
 5. boomboom

  boomboom Gearhead

  Koetetaan poistaa se aa sieltä taas, välillä ollutkin ainakin omissa listoissa oikein mutta tilanteet elää. Toi jäsenlistojen päivitys on muutenkin aina vaiheessa kun kalusto tilanne muuttuu ym, voitaisiin aloittaa uusi aihe joka olisi vain ja ainoastaan listan päivitystä varten eli jos jonkun tiedot muuttuu ajoneuvokaluston suhteen niin listalle infoa, ehkä näin pysyisi tiedot ajallaan. Muutetaan sitä mukaa omiin tiedostoihin kun lista etenee. Osoitteen muutokset kuitenkin edelleen mulle tai sihteerille sp:lla, kaikki kun ei halua osoitettaan julkiseen jakoon.

  Vexi
   

Kerro tästä muillekin!