RODIATOR POSTITETTU JÄSENILLE PE 9.06

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja boomboom, 16.5.2005.

  1. boomboom

    boomboom Gearhead

    on parasta aikaa työn alla, jos on juttuja, projektikuvia ym tai markettiin myytävää/ostettavaa niin matsku salamana mulle.

    T Vexi boomboom@mbnet.fi
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Ja rodiaattori on sit vaan jäsenille. Sinne voi ja saa sit lähettää niitä juttuja ja kuvia, jos ei täällä uskalla niitä julkisesti puhua 8)
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Kiitos asianosaisille, lehti sen kun komistuu! Hyviä juttuja. Kalustoluettelo tarttis päivittää näköjään muidenkin osalta kuin vain meikäläisen... Laitoin meiliä aiheesta, toivottavasti meni oikeille hepuille.
     
  4. lake ender

    lake ender Gearhead

    Meikäläisen sukunimenkin vois joskus korjata tietoihin....se yks a pois. Eipä silti, joka toinen sen sinne lisääkin... Kalusto on oikein, pitäs varmaan joskus saada valmistakin aikaan... :)
     
  5. boomboom

    boomboom Gearhead

    Koetetaan poistaa se aa sieltä taas, välillä ollutkin ainakin omissa listoissa oikein mutta tilanteet elää. Toi jäsenlistojen päivitys on muutenkin aina vaiheessa kun kalusto tilanne muuttuu ym, voitaisiin aloittaa uusi aihe joka olisi vain ja ainoastaan listan päivitystä varten eli jos jonkun tiedot muuttuu ajoneuvokaluston suhteen niin listalle infoa, ehkä näin pysyisi tiedot ajallaan. Muutetaan sitä mukaa omiin tiedostoihin kun lista etenee. Osoitteen muutokset kuitenkin edelleen mulle tai sihteerille sp:lla, kaikki kun ei halua osoitettaan julkiseen jakoon.

    Vexi
     

Kerro tästä muillekin!