"rodiboxi" vai uusi johtosarja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vinkkeli, 10.1.2005.

  1. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    ostin puuhun ajetun -65 fyryn jossa sähköt on menneet pahasti oikoseen ja korjaus toivotonta, kun tuo sininen johto on ollut reilussa alennusmyynnissä,90% johdoista on sinistä.

    eli kun itellä on sähköhommat jääny vähemmälle niin mikä ois paras/edullisin ratkaisu sikälimikäli kun itellä on toinenkin fury 65 jossa sähköt vielä pelaa mutta on pitänyt niitä uusia jo ainakin kolme vuotta. :oops:
     
  2. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Tämä menee kyllä ihan off topic mutta pakko kysästä asiaa. Ajettiinko tuo Fury Aitoon bileissä puuhun? Muistuu mieleen vaan kyseinen tapaus... Jos on sama kärry niin aika pahasti oli napsahtanu... :odroll:

    Vetäisin johdon kerralla uusiksi jos vaan saa selvää johdoista mihin ne menee. Onhan noita vaihtoehtoja mutta noin pysyy ainakin järjestys oikeana jos ei ole sähkökaavioita käytettävissä.
     
  3. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear

    rodiboxi ehkä helpoin :eek:
     
  4. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    joo aitoossahan se puuhun ajettiin,sen jälkeen oli fiksusti säilytetty raittiissa ulkoilmassa ja kaasaristahan oli vesi mennyt hienosti sisään ja väkivahva 318 jumissa, eli helpolla saa noita autoja paskempaan kuntoon ,vituttaa tollanen.

    varaosiksi ostin mutta ei henno pilkkoo, vaan auto siitä pitää tehdä.
    ostin jo "uuden" eturungon.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Piuhat

    Hanki boxi esim www.ezwiring 165$ mulla on sellanen ja oon tyytyväine
    siinä on kaikki ja vähänpälle helppo asentaa 8) tilaa vaikka Hämeenkorvelta!! ca-osatonnista...
     

Kerro tästä muillekin!