Rodilla ilmaiseksi Alastaron nitroihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja boomboom, 26.6.2006.

  1. boomboom

    boomboom Gearhead

    Eli jos joku ei ole huomannut tuolta FSRA:n osiosta niin tulevan vkl Nitrokisoihin pääsee tänäkin vuonna paikalle tulevat FSRA:n jäsenet ilmaiseksi sisään 2h per rodi. Ota yhteys kilpailutoimistoon ja homma etenee, muista ottaa jäsenkorttisi mukaan koska sisäänpääsy edellyttää kerhoon kuulumista eli on ns jäsenetu. Rodi parkki pitäisi oleman paluustripin ja radan välinen nurmikkoalue. Ennakkoilmoittautumista ei ole vaan päiväkiintiöksi on varattu n 15 paikkaa joten sen verran autoja mahtuu sisälle per päivä. Yhteyshenkilö paikanpäällä on Mona Grönlund (FHRA:n sihteeri) jos on epäselvyyksiä. Tässäpä ohjelmaa vaikka do-dadseistä lähteville sunnuntai päiväksi.

    FSRA Vexi
     
  2. Ol' Skool

    Ol' Skool 1st gear

    Mitä varten rodien parkkipaikan pitää olla radan ja paluustripin välissä? Olisi mukavaa jos katsojatkin pääsisivät tutkiskelemaan kyseisiä menopelejä kuten viime vuoden nitrokisoissa. Tämän vuotiselle paikoitusalueelle kenelläkään ei ole asiaa kesken kisojen eikä se siten palvele katsojien viihdykkeenä.

    Toisekseen ihmettelen miten FHRA voi sijoittaa paikoitusalueen kiihdytysradan TURVA-ALUEELLE! Betonivallista huolimatta on mahdollista, että kilpa-auto päätyy tälle turva-alueelle harrasteautojen joukkoon. Millainen vakuutus FHRA:lla on olemassa tälläisen epätodennäköisen, mutta mahdollisen, tapaturman varalle?

    Kaikesta huolimatta toivon kisoille hyvää ilmaa ja paljon rodeja!
     
  3. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mahdettiinko tolla paikalla tarkoittaa ylavarikon takapaata, eli mihin paluu strippi ''paattyy''? En usko etta sinne radan ja varikon valiin saa pysakoida mitaan kun ei kerran saa menna istumaan sinne katsomoonkaan! Kuulemma turvallisuus juttu :odroll:
     
  4. BBC

    BBC Guest

    NITRO

    Rodilla pääsee tosiaan 2hlöä ilmaiseksi ja myös ei FSRA jäsenet pääsee kunhan tuloo hottentotilla.

    Koskaan ei ole ollut noin kovat EM-kahinat Suomessa (yli 10nitroa, n. 20 promod,...) ja parhaat päivät ehdottomasti PE ja LA (aika-ajopäivät).

    Sinne meemmä ainakin 2rodin voimin aikasten PE aamulla.


    AULIZ
    Hemi street rod
     
  5. boomboom

    boomboom Gearhead

    Näin mulle informoitiin rodiparkki alueesta, tiedä sitten, ajattelin kyllä itsekin että näinköhän siihe alkupäähän parkkia tulee kun ei ennenkään ole saanut laittaa. Eiköhän se siellä paikanpäällä selviä sitten. Ja toki olisi parempi että autot olisivat yleisölle "kosketus" etäisyydellä, vaikkei saakaan koskea.

    FSRA Vexi
     
  6. jzl

    jzl 1st gear

    Re: NITRO

    PE aamulla?

    jo tulitta (siis auliz ja lörssi) vastaan tänään (torstai) kun tulin tampereelta työhommista seinäjokea kohti tuossa kuuden maissa.
     
  7. BBC

    BBC Guest

    NITRO

    Hep,
    Päätimmä lähtä ajelemaan TO iltapäivällä, jottei tarvi PE aamulla 5ltä herätä ja kun kuitenkin piti olla töissä kuuluttamassa koko PE niin sai aamulla nukkua pitempään ja TO iltana käydä tutustumassa 10nitroon, 17promodiin jne jne.

    PE oli jo 5-6rodia ihmisten pällisteltävänä (n. 5-6000 katsojaa) ja LA oli lisää kalustoa ja ihmisiä yli 10 000 reilustikin. Hyvä homma tuo ilmainen sisäänpääsy ja rodiparkit. myös ulkomaalaisia (joita paljon) tiimejä jne kiinnostaa todella paljon nuo vanhat vessat.

    Hieno juttu ja hotroddingin kuningasmeininkiä (jos ei ois aina vähän väliä joku nitro öljynny rataa,...)

    AULIZ
     

Kerro tästä muillekin!