Röyhkeä -71 SS Chevelle 454 alkoi härnäämään.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.6.2007.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Samaa mieltä auto on tosi mauttoman näköinen kun on noin ällö kilpi..tulee jotenkin semmonen"lintta"fiilis.
     
  2. HT

    HT Gearhead

    Tätä olen miettinyt itsekin. Kiinityksen saisi kätevästi takajalkatilaan, niin pystyisi takapenkilläkin istuskelemaan. Eihän kiinnitys olisi "virallinen", mutta olisihan lannevyö yhtä hyvin kiinni kuin ennenkin ja hartiavyöt antaisivat lisäsuojaa nenälle ja vähän sivuttaissuojaa. Jos lattiakiinnitys pettäisi, ei tilanne olisi kuitenkaan huonompi kuin ilman niitä.

    Onko muilla vastaavia viritelmiä?

    Onko konttorilla tullut kommentteja?
     
  3. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Seinään ajettaessa penkin selkänoja menee poikki jos vyöt taittuu penkin taakse suoraan alas. Sopiva kiinnityskohta voisi olla takapenkin selkänojan ja istuinosan välistä lattiaan kiinni. Tosin takapenkille ei sitten voi enää istua.
     
  4. HT

    HT Gearhead

    Mitenkähän käy jos ajaa pelkillä lannevöillä seinään... Ei ainakaan paremmin. :D
     
  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Pienemmissä tönäisyissä tuo mainittu olkavyö toki auttaa, ettei iske hampaansa rattiin. Kyse onkin että missä se raja menee että selkänoja katkeaa. Vaimentaahan se silloinkin jonkin verran tuota yläkehon heilahdusta..

    Mutta alkuperäiseen juttuun: Hieno stoori jota lukiessani aloin aavistamaan mitä tuleman piti.. Kun paikkakunta, kellonaika, menosuunta ja muut tunnisteet olivat kohdallaan niin..tosiaan sehän se, Studio57:n hieno Chevellehän oli kuin olikin kyseessä! :lol: Ja vielä kun lauantaina tuolla härmässä tuli niistä kauhajoen testauksista puhetta..!

    Todistetusti katuautohan tuo on jolla lakeuksien pitkät suorat ja leveät tiet taittuvat varmasti makeasti kohti auringonlaskua! :wink:
     
  6. mke77

    mke77 Gearhead

    sori aihe..... mut samalta linkiltä kuva !!! [​IMG]

    :eek: mitä outoa kuvassa :D sueraavasta sen näkee :rotfl:

    mut chevelle on hieno ja mersukin asiallinen!!
    ja vettessä oli sitä "munaa ja paljon" ......näitä lisää!
     
  7. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Ja alla todiste tuosta mutka-ajosta,aina niin turvalliselta Ahvenistolta :D

    [​IMG]

    Kun en ole niin tarkkaan ollut tietoinen tuosta Studio57:n Chevellen kulkuvaroista,ni hiukan olen yllättynyt,nopea ja kaunis 8)
     
  8. mejole

    mejole 3rd gear

    Juu tosi onnistunut otos, tuossa kun näkee vielä, että pyörät on liikkeessä..

    On tainnut Mika löytää jostain voimaa konehuoneeseen..
     
  9. BRC1

    BRC1 Gearhead

    !!!!!!!!!! Täyttä taidetta ! Mitkä värit ja tilanne!! Hieno kuva taas kerran!!!
     
  10. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Entäs jos ne vyöt olis Y mallit niin että sinne selkänojan ja istuimen väliin menee vaan yksi vyö.Näin siinä vois kait istua jalat harallaan ?
     
  11. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    BRC-1: "Näin siinä vois kait istua jalat harallaan ?"


    Niinhän niiden kuuluisi mennä, mutta olisi se aika pers.... istua avoauton takapenkillä ilman vöitä jalat harallaan sen takia että etupenkkiläisillä on superturvalliset oikeaoppisesti kiinnitetyt rallivyöt.

    Luulisi että Chevellen nykyinen siisti ratkaisu on ihan riittävän kestävä.

    Kyse ei kuitenkaan ole rata-autosta.
     
  12. HT

    HT Gearhead

    Kukahan olisi sellainen miespuolinen henkilö joka haluaisi istua etupenkkiläisen turvavyö haarovälissään ja odottaa kovaa jarrutusta jolloin vyö kiristyy ja nousee ylöspäin... :D
     
  13. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ääh ei kun tässä kyselen tulevaisuutta varten JOS mulla olis vaikka 1gen camaro coupe...
     
  14. HT

    HT Gearhead

    Kukahan olisi sellainen miespuolinen henkilö joka haluaisi istua etupenkkiläisen turvavyö haarovälissään ja odottaa kovaa jarrutusta jolloin vyö kiristyy ja nousee ylöspäin... :D
     
  15. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Ai niin se Camaro suunnitelma.....


    Olisko sellainen mahdollista että siinä olisi helposti irroitettava systeemi että jos joskus on takapenkkiläisiä, niin taakse menevät kisavyöt saisi irroitettua?

    Ja etupenkkien alla olisi samanlaiset vaihtoehtokiinnitykset kuin tuossa Chevellessä?
     
  16. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Joo totta..
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei tänne juurikaan Corveteista uskalla kirjoitella. Ykskin epähuomiossa väärin valittu lause niin sanasota on valmis.

    Tuon Mese vs. SS Chevelle -jutun kirjoitin tänne kun se oli mun mielestä oikeasti hauska tapahtuma, varsinkin kun arvasin oikein mistä auto oli tulossa, ja koska arvasin ensin väärin että siinä on varmaan 307 pikkulohko tai 230-kutonen ja kun kisa alkoi ja päättyi liikennevaloihin joissa Mese-kuski eli minä luovutin suosiolla...

    Vaan annappa olla jos kyseessä oliskin ollu El Camino

    Kirjoita vaan. Tämä topic alkoi lupaavasti, mutta nyt rönsyilee syvälle.

    Chevellen vyöt on lähinnä siksi että kovassa ajossa kuski pysyy penkissä, eh? Takapenkkiläiset saa pitää vaikka siitä kiinni, ei tuota ole rakeennettu niille. Menkää muualle kirjoittamaan kolaritestejänne. Kuski pysyy mutkissa pallilla. Kovassa vauhdissa törmätessä mitä toi kulkee lähtee henki, oli vöitä tai ei. Sen omistaja tietää.

    Lue Vette dude vielä kerran aloittamasi otsikko! Ei se sua härnännyt kun perässä ajoi. Mielestäni sinä provosoit ja provosoiduit. Heh. Tiedän tunteen ja olen siihen syyllistynyt itsekin. Joskus nuorena. en enää. :oops:

    Heh, pakko heittää. mitä jos se olisikin ollut Camino? Neljä lamppuinen 70 malli? HulluMikalla on keuliva sellainen. Mitä olisit Mesellä Tehnyt? :rotfl:
     
  18. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Ai mitä olisin tehny? No olisin tietysti kysynyt liikennevaloissa, että mikäs Mickeylle on tullut kun on alkanut taas ajelemaan harrasteautoillaan.

    Ei se Mickeyn El Camino keuli. Ai mistäkö tiedän? Paraisten Bertelin valkoinen Camino se oli joka keuli, 454 ja ilokaasut. Jopa ilman pyyteetöntä auttamista tunkilla, ihan vaan kaasupoljinta painamalla.
     
  19. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Onko C5_Z06 kenties kauhavalaisia? Oon tuon mersun tainnu pari kertaa kotokylän raitilla nähädä, mutta vetteä en sitten niin kertaakaan
     
  20. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Johannyttoki, samalta kylältä. Tuloo vaan oltua aika paljon isoolla kirkolla töitten takia, mutta aina kun vaan maharollista niin poikkian Kauhavalla.

    Alla on muuten kaksi tositarinaa, jotka muistuttavat hieman ekaa tarinaa.

    Ensimmäinen tarina kertoo lätkä pohjassa tutkaan ajamisestani, ja toi toka taas elämäni ekasta Veten koeajosta Kauhava-Härmä-Vöyri-Vaasa -välillä ja miten huippunopeutta piti silloinkin kokeilla...

    "On todennököisesti syyllistynyt törkeään liikenteen vaarantamiseen..."

    http://tinyurl.com/3c8cd2

    "Lätkä pohjassa, bensaa suonissa..."
    :

    http://tinyurl.com/2ocybw

    (Eka tarina on kahdessa osassa, toinen kolmessa, löytyy kun vaan seuraa ketjua)
     

Kerro tästä muillekin!