Rokkia Haukiputaalla la 27.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja Anonymous, 24.8.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Bulgarialainen rytmiorkesteri Bullet Biters Haukiputaan Frank Mähösessä ensi lauantaina! Soitanto alkaa klo 23.30; pari settiä ränttätänttää luvassa. Tervetuloa vaan jos ei parempaakaan tekemistä löydy :D

    PS. taitaa olla viimeinen reissu meidän bändin osalta mähöseen sillä kohta paikkaan tulee urheiluliike :poff:

    -mikko/BB
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    mähöseen siis.... :pinup:
     
  3. calkemp

    calkemp Gearhead

    MITÄ! Ei kai mähönen lopeta? PRKL.... Pitää yrittää tulla keikalle

    rokrok 8)
     
  4. jenkki

    jenkki 1st gear

    Juuri näin,,,kun joku kerrankin keksii puttaalle perustaa ns."tavan juottolaa"erikoisemmalla idealla varustetun baarin ni tottakai just sen paikalle pitää saada urheilukauppa 8) onks tietoo että lopettaako Mähönen kokonaan vai jatkaako baari jossain muualla?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Rock-klubi Mähönen kiittää asiakkaitaan menneistä kolmestavuodesta, ja toivottaa kaikki rock musiikin ystävät tervetulleiksi toistakseksi viimeiselle illalle, viettämään iltaa 1.10.2005 Route66:n ja vanhojen rock klassikoiden pariin. Tämänjälkeen mähönen siirtyy telakalle.

    -näin kertoo http://www.mahonen.fi/ :mad:
     

Kerro tästä muillekin!