Rompetori Askolassa 30.7.2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja uncle belvedere, 29.7.2016.

  1. uncle belvedere

    uncle belvedere Gearhead

    Rompertori ja Pihakirppis tapahtuma Askolan Särkijärvellä lauantaina 30.7.2016 klo:10-15 osoitteessa Särkijärventie 340 huuvari. Myynnissä: auto-, moottoripyörä-, mopo-, ja traktorin osia yms. Sekä huonekkaluja, vaatteita ja muuta mielenkiintoista tavaraa. Myös vereisen talon kuolinpesän irtaimistoa myynnissä, sekä talo esittely samalla. Harrastajalle mielenkiintoinen kohde. TERVETULOA!
     
  2. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Tämä oli ihan kiva tapahtuma. Kiitokset järjestäjälle!
     
    uncle belvedere tykkää tästä.
  3. uncle belvedere

    uncle belvedere Gearhead

    Kiitos kaikille kävijöille ja myyjille, teitä oli paljon. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää tapahtumaa. Nähdään ensivuonna uudestaan. :)
     

Kerro tästä muillekin!