Romu-autoista eroon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja human62, 27.8.2010.

  1. yyveellä paiskattu
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    500kg on vissiin se määrä, mitä tullaan maksutta hakemaan.
    Tässä jokin aika sitten päätin tehdä hyvän teon ja vein noin 500kg romurautaa keräykseen, jonka tuotto meni nuorten kerhotoimintaan.

    Kerkesin muutaman minuutin tyhjentämään kuormaa, kun fikkarimies kävelee paikalle ja kertoo olevansa poliisi. No näyttihän se poliisi olevankin. :lol:
    Hän kertoi, että heille oli tullut ilmoitus, että joku lastaa peräkärryä romuraudalla. :eek: Kerroin olevani tyhjentämässä kuormaa, mutta ei tuo meinannut uskoa. :eek:

    Käskin katsomaan kuormaa ja kysyin, että ihan tosissako meinaat, että tuollaista silppua veisin, jos varkaissa olisin. Laatikoissa oli mm. peltisilppua. :lol: Katsoivat auton paperit ja ajokortin. Laittoivat ilmeisesti tiedot ylös, että jos jatkankin kärryn lastaamista heidän poistuttuaan. :odroll:

    Täytyy sanoa, että oikein alkoi vituttamaan, kun romukasan luokse tullaan A:na paikalle, mutta ilmoitappa autosi varastetuksi tai ilkivallan kohteeksi joutuneeksi, niin poliisi ei tee mitään, vaikka olisi tekijät ja heidän olinpaikkansakin tiedossa. :mad:
     
    Stang_81 ja Seevu tykkäävät tästä.
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    niinpä..ei oll viikkoka aikaa kun kaveri jutteli :meni ehtoll tupakil pihal, ja kuuntelin mitäö helvetin muksimist....ni joku heitin taloynhtiän ammatti-hörhö koitti hakkaa lasii kappaliks jostain mazdast....hän kun tän jampan tuntee ni ei kehdannu mennä huutelee sihe viereen(ois vaik voinu kyssyy neuvoo kummottee lasin saa rikki) ni soitti poliisill..vastaus oli " ei oll yhtään partioo vapaana" :eek:
    ..no sitkun partio tuli, oli matsdas käännettykuski ovinuriniskoin..ratio viety.kaikki paperit/hanskalokero sisusta pitkin pihaa,penkit viillelty...jne jne...ja sit se oli tän ilmottajan vika kun ei menny väliin.... :eek: kaveri siin koitti poliisil itteään puolustella2kun mää ton kaverin tiiän/tunnen ja kamoissa sa hää nyt kuitenki oli kun kerta täs talos asuu, maar hää muuten ols toho autoon sisäl tunkenu... :wc: mut tää o tätä suomee tää...
     
  4.  
  5. twelve

    twelve 3rd gear

    mul on paperiton caprice stwn raato takapihalla (Kaarinassa) ja kyl painaa reippaast yli 500kg, kuka vaan ehtii saa tulla hakee sen pois. Kone on viel paikallaan mut ilman apulaitteita. Senkin saa hakea kuka vaa tarvii, pyörii se vielä ainaki (olssin 307).
     
  6. navettarenki

    navettarenki 3rd gear

    Ketkä hoitaa romuauton noudot Vaasan alueella ? Olis pihassa joutilaana yks romuauto ja jostaki luin että noudetaan Vaasan alueelta ja oli lätkästy käpälään vielä muutama kymppi kouraan.
     
  7. Fuell

    Fuell Gearhead

    Re: aihetta ylöspäiten


    Mites, kiinnostaako puhdistettu kolmen kuution vanha öljysäiliö tapanilassa?
     
  8. säiliöstäkin oltu yhteydessä enempi ja vähempi..
     
  9. romuja noutelen edelleen...
     
  10. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Onko romunoutajia vielä?
    Yks raato ilman akseleita nostettava/vedettävä ja ehkä siihen sen 500kg saa muuta rautaa yhteensä kyytiin... ennen lumia, nyt heti ens viikolla jo?
     
  11. f34

    f34 Double Gearhead

    Nykyisillä raudan hinnoilla 1000kg taitaa olla luokkaa parhaimmillaan 50€ ja huonoimmillaan 5€ joten romu-ukko ei kovin pitkästä matkasta taida lähteä hakemaan.
     
    Muokattu: 1.11.2019
  12. signet

    signet Gearhead

    Ollaan tässä omilla alueilla (Kotka-Kouvola ympäristö) vielä tarjottu ilmainen nouto,vaikka romun hinta on pohjilla.Osa autoista kun tulee ajamalla pihaan,niin keskimäärin noudon kulut pysyy jotenkin vielä siedettävänä.Emmekä aja pelkästään romuja,niillä ei mun laskimen matikalla eläisi.Ajetaan paluukeikkana/väliaikana mut ei vartavasten haeta.Ihmisillä on valtava tarve olla paikalla kun raatoa haetaan.En vaan pysty sopimaan mitään kellonaikaa,vaan haetaan kun ehditään,yleensä samana tai seuraavana (työ)päivänä, kohteen ollessa vähän syrjemmässä saattaa venyä hieman enemmän.
     
    dart -66, Seevu, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!