romuralli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kryofiili, 27.9.2003.

  1. kryofiili

    kryofiili 1st gear

    Onko kukaan osallistunu, on hieno tapaapäästä eroon autosta jolla alkaa olla kilometrit täys.Kaks miestä tekee auton päivässä eikä kuluja oo paljo mitää.suosittelen lämpimästi.
     
  2. Duster

    Duster 1st gear

    Meinattiin pitää kavereiden kans keskenään kisat. Voittajalle koppa kolmosta :smile:
     
  3. kryofiili

    kryofiili 1st gear

    teillon paremat palkinnot ku noissa "virallisissa"kisoissa
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jenkeissä näin tuollaisen tapahtuman. Äänet oli ihan komeat, mutta muuten en erityisemmin pitänyt. Ok kuntoisia 70-luvn fullsizeja pistettiin ruttuun oikein urakalla. :sad:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Suomalainen versio on se romuralli, jossa pistetään tavallisia peruseurojapseja ruttuun, kuten Fiat Uno, Toyota Corolla, VW Golf, Honda Civic yms. Mielestäni jenkkejä on turha romuttaa p a s k a k s i.
    Kunhan särkyvät lasit ja muut vaaralliset osat poistetaan, kuskinpuoleiset ovet hitsataan umpeen, turvahäkit korin sisään ynnä tarpeelliset muutostyöt, niin peli voi alkaa.
    Romurallit ovat mahtavaa viihdettä!
     
  6. J

    J Gearhead

    Tossa justiin viikonloppuna kaverin kaveri tiedusteli että olisko innostusta osallistua romuralliin. Ovat aikeissa järkätä ens kesänä jyväskylään kisan mikäli on tarpeeksi osallistujia. Ja tottakai piti suostua! Kuullostaa hauskalta tapahtumalta, ja osallistumaan pääsee vieläpä pienellä budjetilla. Onhan noita kaikenmaailman diskodatsuneita yms. melkein joka tallin ja ladon nurkalla. Lasit pois, palkki kuskin oveen ja menoks!
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Pari vuotta takaperin Sheikki teurasti romurallissa Chevy II:n... Sitä meikäläinen ei oikein sulata.
     
  8. kryofiili

    kryofiili 1st gear

    Eikä sheikki edes yrittäny mitää tulosta sillä kunhan rikko.Autossa ei kytkin toiminu eikä sillä niin pienessä laatikossa ilman kytkintä paljo pyöritellä.
     
  9. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Jos ei muuta tekemistä oo ku tuhota klassikoita ni heittäs ennemmin ittensä jojoon! ½&#¤tana /¤#%kele
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    pari paikallista sankaria ajeli alkukesästä romuralliaan chopatulla kustomi '65 mercury cometilla ja toinen valiantilla. Toisesta kylki sisään koko matkalta ja toisesta vissiin keula, noista ei enää saa suorakylkisiä vaikka mitä tekis. Molemmat suomiautoja ja pitkään rullanneet lähistöllä.

    Omatpa on autonsa, mutten mä oikein tajunnut tuossa piileksivää järjenhiventä. Pääsivät oikein lehteenkin asti tuottamaan hyvää peeärrää jenkkiharrastukselle. Sitten vielä kun nää sankarit tuli seuraavana viikonloppuna selittämään kuinka hauskaa upeeta ja hienoa oli niin henk.koht. teki kyllä mieli tempasta nenään.
     
  11. coronetti

    coronetti 1st gear

    älkäähän nyt,antakaa ihmisten harrastaa....
    kun sitä tykkää ajella jenkillä työmatkat ynnä muut, ja harrastus vaan sattuu olemaan jenkit ja ralli, niin miksikäs ei sitä sitten voisi ajaa ne rallitkin jenkillä...

    rokkiralli on hyvä esimerkki sheikiltä..
    ei se jenkkikään hajoo yhdessä kisassa,hyvällä säkällä sillä voi kisata parikin kautta...

    seuraavat kisat tykkimäessä.12.10 03
    sinne tulee meiltä täällä myynnissä ollut katukisa aspeni (vihree), ja fury stv...

    ajettavaksihan ne on tehty,eikä ole ensimmäiset amerikkalaiset eikä viimeiset rokkirallissa....
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eiköhän se ole jokaisen oma asia mitä autolleen tekee. Ja sitäpaitsi kyllähän jotkut jopa customoivat kulkuneuvojaan.
     
  13. aaCHEVY

    aaCHEVY Gearhead

    Oon käyny pari kisaa kattoon. Tohon Jyväskylän kisaan voisin kyllä osallistua mukaan. Noi etelän kisat kun on niin pitkässä matkassa ettei oikein jaksa täältä korvesta lähtee harrastaan. Oishan ne kesällä ollu Tampereella, mut sillon ei käyny aikatauluun.
     

Kerro tästä muillekin!