Rosterinen pakoputken jousto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja cadi-60, 17.3.2008.

  1. cadi-60

    cadi-60 Gearhead

    Oisko jollain tietoa mistä sais kokonaan rosteria olevan 3" pakoputken jousto-osan.
    Ja mieluiten järkihintaan.
    Googlen avulla löysin yhden ja se makso 117€, mun mielestä aika arvokas.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    maksaa ne muutkin. olis joskus pitänyt vaihtaa omaan kikottimeen moinen ja kattelin tarvike hintoja niin pyysivät muistaakseni jotain 80e hujakoilla niistä... totesin että hitsaan vanhan takas kasaan jotta kehtaa ajella.
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Täytyykö sen olla välttämättä rosteria kokonaan? Biltemasta saa muutamalla kympillä 3" joustopätkiä ja sitten vaikka sinkkiä reilusti pintaan. Jos se vaikka silleen kestää ehkä kymmenen vuotta niin vaihtaa sitten vaikka uuden.
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    PauliP:n kanssa samoilla linjoilla, varmasti toimiva ratkaisu. Bilteman suurin jouston koko on 3", ostin kuorma-autoliikkeestä 3 1/2" joustot niin johan hinta pompsahti jonnekin 100e / kpl. Mun mielestä oli jo arvokasta lystiä.
     
  5. cadi-60

    cadi-60 Gearhead

    Ku ei viittis hitsata mustaa pätkää koko rosterisen putkiston väliin.
     
  6. jussituning

    jussituning 1st gear


    ihtellä ollu tuollanen 3" jousto muute rosterisessa putkesa nyt pautiarallaa 2,5 vuotta reilusti kilomeetterejä ja sen voin sanoa että ei tuo kyllä uutta häpiä :D suosittelen
     
  7. tnt73

    tnt73 1st gear

    Stadissa Herttoniemen teollisuusalueella Pikkupurontiellä (sahaajankatua risteävä katu roihiksen alla) majaileepi putka nimeltä Oy Tapiro Ab. Tuovat ko. letkua maahan kilometritavarana ja leikkelevät asiakkaan haluamiin mittoihin ja laittavat päihin asiakkaan pyytämät liittimet. Vaikka putken pätkät. Hinnat on metrihintoja, joista aina pystyy jotain neuvottelemaan, kun ei tuota vissiin metritolkulla mene, josset meinannut letkupakareita :rotfl:
    Laitan vielä YV:tä.
     

Kerro tästä muillekin!