Rosterinen pakoputken jousto

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja cadi-60, 17.3.2008.

 1. cadi-60

  cadi-60 Gearhead

  Oisko jollain tietoa mistä sais kokonaan rosteria olevan 3" pakoputken jousto-osan.
  Ja mieluiten järkihintaan.
  Googlen avulla löysin yhden ja se makso 117€, mun mielestä aika arvokas.
   
 2. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  maksaa ne muutkin. olis joskus pitänyt vaihtaa omaan kikottimeen moinen ja kattelin tarvike hintoja niin pyysivät muistaakseni jotain 80e hujakoilla niistä... totesin että hitsaan vanhan takas kasaan jotta kehtaa ajella.
   
 3. PauliP

  PauliP 1st gear

  Täytyykö sen olla välttämättä rosteria kokonaan? Biltemasta saa muutamalla kympillä 3" joustopätkiä ja sitten vaikka sinkkiä reilusti pintaan. Jos se vaikka silleen kestää ehkä kymmenen vuotta niin vaihtaa sitten vaikka uuden.
   
 4. Fastback

  Fastback Gearhead

  PauliP:n kanssa samoilla linjoilla, varmasti toimiva ratkaisu. Bilteman suurin jouston koko on 3", ostin kuorma-autoliikkeestä 3 1/2" joustot niin johan hinta pompsahti jonnekin 100e / kpl. Mun mielestä oli jo arvokasta lystiä.
   
 5. cadi-60

  cadi-60 Gearhead

  Ku ei viittis hitsata mustaa pätkää koko rosterisen putkiston väliin.
   
 6. jussituning

  jussituning 1st gear


  ihtellä ollu tuollanen 3" jousto muute rosterisessa putkesa nyt pautiarallaa 2,5 vuotta reilusti kilomeetterejä ja sen voin sanoa että ei tuo kyllä uutta häpiä :D suosittelen
   
 7. tnt73

  tnt73 1st gear

  Stadissa Herttoniemen teollisuusalueella Pikkupurontiellä (sahaajankatua risteävä katu roihiksen alla) majaileepi putka nimeltä Oy Tapiro Ab. Tuovat ko. letkua maahan kilometritavarana ja leikkelevät asiakkaan haluamiin mittoihin ja laittavat päihin asiakkaan pyytämät liittimet. Vaikka putken pätkät. Hinnat on metrihintoja, joista aina pystyy jotain neuvottelemaan, kun ei tuota vissiin metritolkulla mene, josset meinannut letkupakareita :rotfl:
  Laitan vielä YV:tä.
   

Kerro tästä muillekin!