Rosteriputkea matritavarana?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja idiot, 2.6.2006.

  1. idiot

    idiot Gearhead

    Mistä saa 2½" rosteri putkee ihan suoraa vaan, jos jostain olis halvempaa
    kuin joku simonssin valmiit pätkät. Oisko jossain keski-suomen lähettyvillä firmaa/paikkaa/jotain? ...Amazoni vaatii loppupätkät :rotfl:
    Kiitos jo etukäteen

    -joonas :pinup:
     
  2. poitsu3

    poitsu3 Gearhead

  3. SRV

    SRV 1st gear

    Käyt kysäsee jostaa paikallisest metallipajasta.. varmaa löytyy hukkapätkiä. Kyselet dn50 putkee. Koko on 60.3mm. Virallinen 2½ tuumanen on 63.5 mut ajaa saman asian!
     
  4. Tee Koo

    Tee Koo Gearhead

    Itse hain paikallisesta romuliikkeestä 6metrin saiton 3" ja maksoi muistaakseni 4e/kilo ja toi 6m paino 11kg.
     
  5. etna

    etna 1st gear

    Treen päässä on rautasoini myyrään salkoo kilohinnalla. Edelliseen huussiin hain torvet sieltä ei muuta ku rautasaha tiskiltä mukaan ja kattoo sopivaa ränniä :rotfl:
     
  6. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Veljelläni varkaudessa romulaanilla on ns, meijeriputkea joka on ohut seinämäisempää kuin yleensä teollisuudessa käytetty rst putki ja on valmiiksi kiilloitettuakin on erittäin hyvää pakoputki tarvikkeena koska ulkomitta käy suoraan vaimentajan sisämittaan 2,5 tuumaa ja siksikin ettei painoa tule paljon jos koko putkistonkin tekee siitä.
    Ketä kiinnostaa niin puh numeron saa yksit, viestinä.
     

Kerro tästä muillekin!