Rpm-mittarin neula pomppii.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja hot1930, 20.11.2016.

  1. hot1930

    hot1930 Gearhead

    Rpm-mittarin neula pomppii ihan hitosti, mitä tähän lääkkeeksi ?
    Olen jo laittanut mittarin (S&W) ja magneeton (Vertex) väliin Autometerin converterin ja pikku pätkän tulpanjohtoa, mutta eipä ollut mitään vaikutusta.
    http://www.jegs.com/i/Auto-Meter/105/9118/10002/-1
     
  2. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  3. hot1930

    hot1930 Gearhead

    Täytyypä kokeilla tätä, tosin ei ole puolaa kun on Vertexin magneetto.
     
  4. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Niin joo magneettohan sen olikin, tolla konstilla sain yhen puola ongelmatapauksen ratkaistua, nyt onkin sitten mielenkiintoista kuulla auttaako magneeton kanssa.
     
  5. hot1930

    hot1930 Gearhead

    Ei valitettavasti "potikka" jeesannut, rundarin viisari elää ihan omaa elämäänsä :(
    No, turha lisävaruste se on muutenkin, ei siitä mitään hyötyä ole ;)
     
  6. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mulla on hajonnut museoikäisestä motorpyörästä 3 rundaria (orggis + 2 kiinanpaskaa) ja juurikin niin että neula pomppii miten sattuu. Kokkeile toista mittaria.
     
  7. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Harmi, onkohan kellään muilla toimivaa mittaria magneeton kanssa ?
    Voihan se olla et magneetto pukkaa sinne sekaan niin korkeajännitteisen piikin et mittari sekoo, pitäs ihan oskiloskoopilla kattoa minkälaista pulssia sieltä tulee, jos jo jotain korkeita piikkejä niin zenerdiodilla vois sellasia leikata pois ja kondensaattorilla vähän tasata...
     
  8. hot1930

    hot1930 Gearhead

    Tää taitaa olla aika yleinen ongelma magneeton kanssa, ainakin kun Hambin juttuja lueskelee. Joillakin signal converter toimii ja toisilla vain mekaaninen on ainoa 100-varmasti pelittävä. No, täytyy vielä yrittää jotain keksiä......
     
  9. T.

    T. 3rd gear

    Joskus luin että megaruutta-ukot oli saanut jonkin rundimittarin toimimaan kun signaalijohtoon oli laittanut kelan. Kela oli muistaakseni jostain (valo tms.)releestä purettu, mut en tiedä auttaako tähän?
     
  10. helvetinkat

    helvetinkat Gearhead

    oon rikkonu pari rundaria magnetoilla, joten en voi auttaa, muuta kuin hengessä mukana olemalla. tsemit!
     
  11. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Pitäskö siirtyä rauta-aikaan/kärkijakajaan, tai peräti (nörtit sanoo, kärjettömään stendiin) piezo jutskaan. Noituutta sanon minä.

    Pahasta on uudet vehkeet:(
     
  12. Substitute

    Substitute Gearhead

    Yhden ryssäpyörän toistuvasti kärähtelevän jälkiasenteisen sisäisellä säätimellä varustetun laturin kärähtämisongelmat korjattiin sillä että hommattiin matalavastuksiset spiro tulpanjohdot. Niissä on kohtalaisen hyvä häiriösuojaus, mutta ne ei heikennä kipinää kuitenkaan.
    Siinä oli kuparijohdot kun sen pyörän rakentaja oli painottanut että vastusjohtoja ei saa käyttää kun on joku RättäriCitikan tuplapuolasysteemi asennettuna.

    Eli, tuon kanssa painiessa bongasin tuohon kuparijohtojen aiheuttamaan elektronisten laitteiden häiriöongelmaan. Eli esim. Accel Ferro-Spiro johtoa yms.
     
  13. hot1930

    hot1930 Gearhead

  14. Substitute

    Substitute Gearhead

  15. hot1930

    hot1930 Gearhead

  16. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Mul on niin hidas tää puhelin, mut käys kattoo joe huntin nettisivuja. Siel on hämärän muistikuvan mukaa jotai bokseja magnetoille. Saatto olla vaa kierrosten rajottajia, mut oisko jotai toho mittarihommaakin. En muista kun en oo tarvinu, on feikki mag...
     
  17. hot1930

    hot1930 Gearhead

    Joe Huntin signal converter on samanlainen kuin toi mulla oleva Autometer, mut se ei jeesaillut tilannetta.
    Mutta on sillä Joella ainakin kill switch-katkaisijat hinnoiteltu kohdalleen, sillä samanlainen namikka maksaa Biltsussa 4,99 tai jotain sinne päin... ;)
    "This is a kill switch that can be used with all of our magnetos"
     

Kerro tästä muillekin!