ruisku sierran viritys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mane, 14.12.2001.

  1. mane

    mane 1st gear

    kertokaas ton is koneen- virityksestä... mitä ruiskulle tarvis tehä, jos noita tehoja nosteleepi..? ja mihin asti toi vakioruisku antaa tarpeeks bensaa..? saiskos niitä suuttimia muokkailtuu joteski, vai löytyykö valmiita, esim cossun vakio suuttimet? entäs turbotus, jos ois mielessä noin 200 hepoo, niin sitte toi ruisku ei varmaa enää pysy perässä..? Tässä kysymykset tällä kertaa..<IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    niin, ilmamaaramittari tuo varmaan ongelmia pitais olla mieluummin map anturillinen ruisku,koska normaali ilmamaaramittari ei tunnista painetta imusarjassa. suuttimet on cossussa weber-merkkiset ei ehka sovi.
     
  3. Gyrus

    Gyrus Gearhead

    käyppä kattomassa cosworth&RSClubista lisätietoa aihetta käsitelty tajuttoman paljon... vaatii tosin jäsenyyden (15€ muistaakseni) mutta kyllä sen jäsenyyden säästää äkkiä alennuksilla ja tietoa on aina saatavilla kaikkeen mahdolliseen..

    eli www.cosworthrsclub.com/foorumi/
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    cossu clubin jäsen maksu vuodessa olis 20 euroo
     
  5. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Cossu -RS -clubin kaveri tuossa vieressä kertoilikin, että heidän saitillaan vierailee paljon sekalaista teiniporukkaa, joka ehtimiseen kitisee että "miksei nyt voisi edes kysyä tätä ja tätä (ilmaiseksi)" ja tunkee näitä viestejään joka paikkaan :mad: Siellä kun nämä tekniikkafoorumit vaatii jäsenyyden.

    Ei mahtane olla hyväksi tehdä OD:stakaan mitään kiertotietä näille, ettei koko porukka änkeä tänne...
     
  6. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    DOCH-kansi ei KUULEMMA virtaa kovin hyvin.
    Ja Autoracingissa virinokka-akselit oli aika poskettoman hintaisia, kun pikkubroidille joskus semmoisia katselin.
     
  7. bootsi

    bootsi Gearhead

    Voihan tuo olla ihan normaali OHC:kin, mutta sitähän ei kysyjä tietenkään voinut paljastaa. :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!