Ruiskutettava truck bed liner?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ttakatal, 28.1.2009.

  1. ttakatal

    ttakatal 1st gear

  2. freeride

    freeride Gearhead

    mulla on vastaava pinnoite(herculiner)oman kikottimen lavassa ollu 2004 vuodesta.ei oo kyllä juuri miksikään mennyt vaikka on lavaa on käytetty aika säälimättä..sorakuormaa,puukuormia ja metallia revitty lavalta "nahkoineen"ja ei juuri kovin kummoisia jälkiä ole jäänyt.rossipyörän piikkirenkaitakin sieti hetken ennenkun pinta rikkoontui.helppo korjata-uutta päälle vaan ja taas kun uus.huonona puolena vois pitää ainakin tällä herculinerilla pinnan karheutta eli täytyy heittää joku suoja lavalle jos meinaa kuskata jotain mihin ei saa tulla naarmuja..
     
  3. V202039

    V202039 Gearhead

    Vm 2000 Silverodon lavassa Rhinon pinnoite. Ei ole muuttunut vuosien saatossa oikein mitenkään. Suosittelen. http://www.rhinolinings.com/
     

Kerro tästä muillekin!