Rullakeinujen asennus

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Buikki Palanteri, 19.11.2005.

 1. Buikki Palanteri

  Buikki Palanteri 1st gear

  Mitä pitää ottaa huomioon asennettaessa rullakeinuja? Täytyykö venttiiliin jättää tietty välys? Ei oikeen tuu tosta ohjeiden suomentamisesta mitään.

  Veettää niin veesti ku ei koneen remppa oo edenny kuukauteen rulakeinujen takia.
   
 2. Cherokee!!

  Cherokee!! 1st gear

  Suomentamisesta ois tietysti hyvä apu lähtä liikkeelle. Keinuissahan on tietty suhde (ratio) 1.5 tms. Jos tämä sama kuin alkuperäisissä, ok.
  lukitusmutterin sopivuus ok?Vanhat työntötangot? Jos mekaaninen nokka, niin sillon oltava oma välyksensä imulla ja paolla. Jos hydraulinostajat, sillon säädettävä tietty esijännite, (preload) venttiilille.
   
 3. Mopar

  Mopar Gearhead

  Siis mihin? keinujen väliin, venttiilinvälys?
  Venttiilit voi säätää vanhan tavan mukaan, ei keinuvipujen vaihto muuta sitä. Ainoastaan luiska liikkuu tiukemmallakin välyksellä helpommin, kuin siinä on se rulla pyörimässä.
   
 4. Selli

  Selli Gearhead

  Itelle ku laitoin Cranen rullat ni asensin ihan vaan perus preloadin enkä mitään muuta. Hydraulinostajat on mulla.Hyvin se vielä talliin viedessä kävi.
   
 5. jakari

  jakari 3rd gear

  millaseen vehkeeseen keinuvipat tulevat nimimerkistä päätellen buickiin. Mekaniselle vaiko hydrauliselle nokalle. buickin ventiilikoneisto vaatii pieniä muutoksia jos meinaat mekanista keppiä sovitta koska sillon sinne tarvii saada venttiilivälystä. itse olen ratkaissut välykset säädettävillä työntötangoilla
   

Kerro tästä muillekin!