Rullanokka 90 luvun Imapalan lohkoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mantariini, 20.1.2015.

  1. Mantariini

    Mantariini Gearhead

    Tuolainen lohko olis tulos ja selvis ettei olekkaan rullajakopää. Spiderille ainakin on paikka lohkossa ja jengat . Mitäs muuuta tarvii laittaa lohkoon? Tarviiko cam buttonin vai mitä osia nostajien ja dog bonejen lisäks ?
     
  2. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Rullajakopää ja rullanokka on kaks eri asiaa. Ei kai siihen noiden sun jo kertomien osien kanssa muuta tarvii kuin rullanokka. Spideri, koiranluut, rullanostimet ja rullanokka. Mulla ei ainakaan ollu sitä cam buttonia capricen rolleri koneessa.
     
  3. Mantariini

    Mantariini Gearhead

    Oho tulivahingossa toi rullajakopää :D Mutta siis ei tosiaan tarviis muuta. Iks kysyn kun on nokka jo tolle.... Nyt vaan pitäs spiderit ym hommata jostain...
     
  4. G20

    G20 Gearhead

Kerro tästä muillekin!