rumin tuning auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja hillo-, 8.11.2010.

  1. hillo-

    hillo- 3rd gear

    elikkä hyvä herrasväki. etsitääs se suomen rumin tuning auto. rumimpia laulu-autoja ja rakkari linttoja on etsitty jo ja päästy kieltämättä hyviin tuloksiin mutta kenellä on se rumin euro/japsi tuninki? pulkkascoopit ja sprayliekit kunniaan!
     
  2. sonie

    sonie 3rd gear

    eikai niitä etsiä tartte, tikkurilastahan ne löytyy kaikki :lol:
     
  3. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    Haasteellisempaa olisi etsiä se komein. :lol:
     
  4. JesseX

    JesseX 1st gear

    Eikös näitä ehdokkaita löydy joka kylästä? :rotfl:
     
  5. ata

    ata Gearhead

    Vähän tarkoitushakuinen otsikko ehkä, mutta onhan nyt niitä ihan tyylikkäitäkin tuning-autoiksi kutsuttuja laitteita. Ja on niitä rumiakin, jotkut rumat ovat tehty halvalla ja usein vitsinä sarvispulkkineen ja laudasta tehtyine takaspoilereineen, mutta oma ehdokkaani rumimmaksi kuitenkin ihan isolla rahalla käsittääkseni tehdyksi tuning-autoksi on tämä Toyota Celica avo, jossa tyylitaju ei ole ihan omani kanssa yhteensopiva:
    http://www.nettiauto.com/toyota/celica/4524191

    [​IMG]
     
  6. mctikku

    mctikku 1st gear

    JOs rumaa haetaan on tuo dinon celica aivan väärä valinta. Ennemminkin tuo esittää sitä parempaa päätä. Onhan tuolla voitettu palkintojaki vaikka miten paljon mm. tais olla acs top 10 ja miljoona tuningissa 3 joku vuosi sitte.

    Kyllä niitä hirvityksiä löytyy niin kuin löytyy jenkki autojenkin sesasta.
     
  7. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Tokihan se on makuasia, mutta ei toi celica munkaan mielestä ole niitä rumimpia, onhan se ainakin huolella tehty. Kun niitäkin näkee että ei ole jaksettu edes kittauksia hioa kunnolla yms. hötkyillen tehtyä. Ja päälle vedetty joku moniväristä oksennusta muistuttava maalaus. Puhumattakaan niistä lintulaudoista takapaksin päällä ja teippi-nippuside-popniitti-korjatuista lumiauroista keulassa.

    Enkä aina ymmärrä tuuninki-ihmisten "rotta-luukkia", rekkarikilvet vinoon, konepelti ruosteeseen, jousista pätkitään vähän liikaa pois ja tietysti kattotelineisiin koko vaarin liiteristä löytyny rojuvarasto, TADAA! Ei muutaku se parinsadan euron civikki tms. autonäyttelyyn esille... :odroll:

    On mullakin sprayliekeillä varustettu japsi pihas, en kyllä silti nää siinä mitään tuninkia. :D
     
  8. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Kyl noi dinon aikaansaannokset ainaki päätä kääntää. Tuo celica ja varsinki se vectra. Hienosti toteutettuja kumpikin siitä ei käy kieltäminen vaikka onkin aika villejä.

    Joku voi pitää modenaflashia rumana kun toinen taas ylistää.

    Rumaksi sanoisin sellasta jossa puskurit ei istu mietnkään päin,maalaus tehty juosten hutasemalla jne.
     
  9. HCkivi&pyöritys

    HCkivi&pyöritys 1st gear

    Makuasioita,mutta jos tuo on sieltä paremmasta päästä niin en halua sitä rumempaa päätä nähdä.Eikä se että
    joku on huolella tehty tee siitä kaunista.Jos tekee pieteetillä(ja isolla rahalla) tuollaisen hirvityksen,niin mielestäni se kertoo vain tekijänsä tyylitajuttomuudesta ja tyhmyydestä.
    "Tuning" autoja olen nähnyt hienojakin,tai oikeastaan hienoja rakennettuja autoja.Tuota tuning sanaa kun käytetään rakennetun auton kohdalla on se lähes poikkeuksetta aivan järkyttävän ruma.

    Just my two cents
     
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    miestäni sellainen totaalisesti tuunattu, vihreä-oranssi mikä lie kottero, jonka John D. Agostino jopa palkitsi jossain näyttelyssä ??
     
  11. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    kaikki
     
  12. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    samaa mieltä, mutta silti ruminta etsitään, esim pulttiboisseissakin
    oli se sketsi rumuudesta, ämpärirumin tais olla kaikista rumin . Mielestäni ei mikään sarvis pulkka skooppinen, vaan sellainen joka on viimesen päälle tehty, ja kymmeniä tuhansia euroja laitettu mauttomasti hukkaan :D
     
  13. Make.S

    Make.S Gearhead

    Kyllä nää on aikas rumia, missä ei rakentamista ole osattu lopettaa ajoissa (€$£), ja ulkonäkö on ihan helevetin kaukana auton kulun kanssa.
    Esim. toi celica on ihan helvetin ruma, se vantaan kemalin keltainen rellu vaimikäsenytoli on aikas kökötys.
    ...onhan noita kun "alan lehtiä" selailee...
     
  14. f34

    f34 Double Gearhead

    Vähän OT, mutta TV6 tulee ohjelma yllätystuunaajat. Siinä Chip Foosen pajalla laitellaan chargereihin isoja vanteita ja poppikoneita. Maalaavatkin erikoisen väriseksi. Kauheeta kun jenkit tuunaa jenkkiautoja....
     
  15. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    juu, tsippi fuuse pilaa kaikki älyttömän isoilla , välillä täysin tyylittömillä vanteilla. . noh, voi olla että vanne / rengasvalmistajilla on isot sponssi sopimukset.. täytyyhän alalla työtä olla..
     
  16. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  17. artz1

    artz1 3rd gear

  18. passerby

    passerby Gearhead

    tuo ei edes ole kovin ruma. mutta rumia on ne, joissa vanteen reuna on ulompana kuin rengas... :wc:
     
  19. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Ei tarvii kummonen ruudinkeksiä olla tajutakseen että tuollanen toimii hyvänä mainosautona firmalle..
     
  20. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    kyllä jos, tuunaajat on kohderyhmänä !
     

Kerro tästä muillekin!