rumin tuning auto?

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja hillo-, 8.11.2010.

 1. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  Tuning auto vai suomi custom???

  [​IMG]


  Salon torilla tämä oli mun Elli Edselin vieressä.
  Siihen tuli joku tyyppi mun kanssa keskusteleen, Ellistä sano, että ompa upea, mikä ihmeen auto tämä on, ei ennen nähnyt..jne -jne.. Sitten meni puheet viereiseen autoon, "ompa tuokin aika hieno, mutta ihankun se jotenkin on kesken ja viimeistelemätttä, minkä merkkinen se on? -kysyi minulta. Sanoin vaan , että mielestäni tuo on joku 60 lukuinen jenkki,en osaa sanoa minkä merkkinen ja siihen ilmeisesti on liitetty 50 luvun siipijenkin siivet, tai sitten ne on tehty ihan itse, ja tuskin etupuskurikaan on 60 luvulta. Sen jälkeen tyyppi meni hiljaiseksi.
   
 2. WBBC

  WBBC Gearhead

  Voi perse :eek:

  Tuon kun veisi Herttoniemen katsastusasemalle sen surullisenkuuluisan Gestapo-upseerin syyniin, niin veikkaan että omistaja vietäisiin kellariin käsiraudoissa kuulusteltavaksi. :wink:
   
 3. heh heh©

  heh heh© Gearhead

  Tuohan Dartti tai Valiantti, noin 1970
   
 4. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  noh, ei tod siltä näytä (enää) ! :lol:
   
 5. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Keulan perusteella väitän että toi kammotus on 67-69 dart.
   
 6. mctikku

  mctikku 1st gear

  posting.php?mode=quote&f=5&p=2614320#

  Useimmiten taitaa olla syy se ,että lähetään rakaentamaan uusiksi ja jossain vaihhees mielenkiinto autoja kohtaan lopahtaa. Toisilla se auto on kuin lapsi ja kuka nyt lastaan viitti muille myydä...

  Vakioautoja lyödään melkeenpä joka minuutti paaliin noita show vehkeitä silloin tällöin.

  Toisena ääripäänä voidaan ottaa tämä lasikatto kadetti , joka on taas tarkoitus olla esillä acs 2015 juuri samanlaisena kuin valmistuttuaan n.14 vuotta sitten. Aikamoinen saavutus autolle joka on rakennetteu 14 vuotta sitten ja omistajia ollu paljon sen jälkeen.
   
 7. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Tuo lasikatto oli tyylikäs, sitä tuli hämmästeltyä mitä kaikkea on puuhattu.
  Oli siinäkin jotain juttuja mitkä ei maistunut, mutta kokonaisuus oli hieno.
   
 8. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  siis missä ko lasikatto kadetti ?
   
 9. HCkivi&pyöritys

  HCkivi&pyöritys 1st gear

  Ei mikään ihme että on voittanut jos äänestämässä on idiootteja.Tämän kuvan ainakin saa jos hermo kestää katsoa sitä vitun tuuri-ohjelmaa edes hetken verran.
  Ja toisekseen jos kaikista hirvityksistä on pakko valita se vähiten rumin,ei ole mikään ihme että tuollainenkin huonon maun ilmentymä voi jonkun kisan voittaa.
  "omistaja ei halua että joku muu jatkaa rakentamista" :rotfl: :poff:
  Viikon paras :rotfl: Onhan siinä toki se vaara että joku saisi noista vielä siedettävän näköisiä :poff:

  Ja varmasti ollut kova laite tuokin pökäle 10v. sitten,nimittäin silloin kun sitä ei ole vielä alettu rakentamaan :rotfl:
   
 10. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  juu, jos on pahasti lippa vinossa niin kaikki on mahdollista. tänään slaossa näin tais olla seat leon, joku vaaleen paskan värinen, ziisus mitkä tuunaus levikkeet siinä oli yäk yäk yäk.
   
 11. simeoni

  simeoni Gearhead

  Minullakin on lippa vinossa, lumilauta talvisin alla ja räppiäkin tykkään kuunnella. Mutta on minussa vikaakin, tykkään vanhoista jenkkiautoista ja yksi on tullut kunnostettuakin aika perin pohjin :D Voisin myös ajaa Seat Leonilla töihin, no problem.
   
 12. mctikku

  mctikku 1st gear


  Miljoona tuningissa ei voitajaa äänestetä vaan raati valitsee. Raadissa mm. Auto lehtien toimittajia ym. Mitä Kyseiseen tuuri ohjelmaan tulee on se samalainen ku muutkin mm. ylläs,karavaanarit ym. ohjelmat.. Ja mitä tulee tyylitajuun. Voihan sinäkin sen saada vielä tulevaisuudessa.
   
 13. MudMax

  MudMax Gearhead

  Ja VIN-koodin mukaan '69 Dart Custom 225 (muutoskatsastettu 273 kasille).
   
 14. Make.S

  Make.S Gearhead

  ...ittekin tulee enskesänä ajeltua viimmosen päälle tuninkiautolla. On viriputket, toppinkiturvavyöt+ kuppapenkit, kauhiat reteot, leveetä gummia ja kopassa kusilaitua vaikka kolan rakentamiseen... ;)
   
 15. jan13

  jan13 2nd gear

  Joo tuli sitä itekkin lykättyä yks euroauto paaliin jonka rakensin todella nopeassa 4kk ajassa lähestulkoon kokonaan uusiks. 2 korinen golf johon tuli maltilliset korimuutokset, rättikatto ja ilmajousitus. Auto käväs 2013 acs:ssä sen jälkeen viimeistelyä ja ajoa pari kuukautta. Sit alko kiinnostaa toinen auto ja pistin golfin palasiks. Osa osista uuteen projektiin ja loput myyntiin. Koppa meni keinäselle. Ei ois kyllä kiinnostanu nähdä kyseistä autoa muiden ajamana. Jostain syystä
   
 16. Make.S

  Make.S Gearhead

  Jenkkimiehet korjaa armottomista aihioista autoja, että säästäs ne paalaukselta.
  Tuninkimies purkaa näyttelyauton, käyttää ite ja myy osia ja paalaa loput...

  Minkä takia se tekee niin herkkää nähdä toinen ajamassa ex-autolla, vaikka sen ois itte rakentannut?
   
 17. mctikku

  mctikku 1st gear

  Enemmänkin on varmaan pelko siitä , että päätyy huonoihin käsiin ja pilataan.
   
 18. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Vaan jos ei ne pakkelilla silotellut uretaaniveistokset kestä liikkuvassa autossa?
   
 19. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Aattelin etten jaksa edes tähän suht turhaan topiciin mitää enää kirjottaa mutta nää pisti silmään.

  Olikos paljon Detroitilaisia näytteillä?


  Kyllähän kuulostaa todella oudolle, vaikkei se peruskori ole tod. näk. vakiokorollasta poikkeava, eli toisaalta, ihan sama.
   
 20. jan13

  jan13 2nd gear

  En tiiä mikä siinä on mutta parin myydyn rakennetun auton jälkeen päätin että seuraavat pidän joko itsellä tai sit puran. Eriasia ois tosin jos valmista autoa myydessä jäis työllekkin hintaa. Ei näistä oikein suomessa makseta.

  Ja en siis ole mikään vannoutunut tuning / euroauto mies. Tällä hetkellä kuitenkin projektina henryn tekele jolla ikää 83 vuotta.

  Ja joskus tulee varmasti rakennettuu vielä joku eurokin, erityisesti tämä tyyli kiinnostaa http://privaterunners.files.wordpress.c ... /402-2.jpg
   

Kerro tästä muillekin!