Rummut lämpee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja HRA-47, 13.8.2007.

  1. HRA-47

    HRA-47 1st gear

    Kuinka kuumaksi takarumpujen kuuluu ajossa tulla? Mulla on 10-bolt perä kasattu uusilla laakereilla ja vetareilla, rummut puhallettu ja maalattu vasaralakalla. Ongelma on siinä että rummut tulee pirun kuumaksi ajossa. Koitin säätää nauhojakin kauemmaksi, muttei juuri auttanut. Voiko toi rumpujen maalaus aiheuttaa sen että lämpö ei enää haihdu niin hyvin rummuista vai mikä niitä kuumentaa? Niin ja etupäässäkin jarrut toimii, eli ei jarruta pelkillä takajarruilla. Eli pitäiskö tehrä jottai vai annanko olla?
     
  2. Duju

    Duju 1st gear

    Niin ja työsylinterit jumittele?
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Lämmöksihän se liike-energia jarruissa muutetaan, että eivät ne aivan viileänä säily, heti jarruttelun jälkeen poppaa varmasti.

    Kato nyt kuitenkin että sylinterit liikkuu ok ja käsijarru ei kanita, jarruletkukin voi irrota sisältä vulkanoinnista siten, että jarru jää päälle.
     

Kerro tästä muillekin!