Rungon kavennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Henkseli, 9.10.2008.

  1. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Miten lainsäädäntö suhtautuu, jos kavennan runkopalkkeja takarenkaiden kohdalta, jotta leveämmät mustat pyöreät mahtuvat paikalleen? Toki vahvistaisin rungon sisäpuolta vähintään kavennuksen verran ja tekisin jonkinlaisen runkoaisoja yhdistävän tuen sinne.
    Samallahan menee loksut uusiksi, mutta se ei ole mikään murhe.
     
  2. -TH-

    -TH- Gearhead

    elä kavenna palkkeja,vaan siirrä niitä, sillon tuskin kukaan kiinostuu ylettömästi muutoksesta. tee silleen että näyttää ja on asiallinen kampe,niin homma ok.
     
  3. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Tuo vois olla fiksumpi vaihtoehto ja varmaan helpompi toteuttaa. Pähkäilen vielä.
     
  4. servo54

    servo54 1st gear

    Yhdyn -TH-:n mielipiteeseen

    Jos on siististi tehty, niin tuskin edes noteeravaat asiaa, mutta jos esim räkäset hitsit niin ruvetaan kyselemään kuka tehnyt ja onko todistettavasti pätevyyttä, sitten tulee BIG ongelma.
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead

    JUURI NÄIN !

    Äläkä toitota asiaa joka suuntaan. Viimeisele muutokset kuten tehtaalta,hiosaumat jne maalia päälle niin ketään ei asia kiinnosta.
     

Kerro tästä muillekin!