Runkonumero / paperit jne...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Wolfheart, 6.5.2006.

  1. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Tyhmän esittämiä tyhmiä kysymyksiä: :oops:

    Saako konttorilta uudet paperit runkonumerolla jos vanhat ovat kadonneet?

    Saako runkonumeron lyödä itse (runkonumero konehuoneessa etujousen kiinnityspellissä, tietysti siitä oli pari viimeistä numeroa ruostunut pois. Tosin sama numerosarja löytyy tavaratilan takaseinästä löytyvästä kilvestä)?
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Saa ja maksaa 10.50€ ellen väärin muista.
     
  3. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Wolfheart kiittää & kumartaa.
     
  4. W201

    W201 3rd gear

    Käy paikallisella katsastuskonttorilla ni ei tuu yllätyksiä,kysy mitä ne "haluu"
     
  5. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Mä jatkan tyhmien kyselyä :oops: mites se ny menikään:

    Jos auto ei ole ollut rekisterissä muutamaan vuoteen, paperit on kateissa mutta runkonumero löytyy. Luovarit, auton rekisteristä poistaneelta, löytyy ja historia tiedossa. Niin saako tälläsen laitteen ilman suurempia paperisotia/useita konttorilla poikkeemisia rekisteriin?

    :D
     
  6. chevystw

    chevystw 1st gear

    Onnistuu ilman ongelmia kun sulla on luovari auton rekisteristä poistaneelta. On nimittäin siinä tapauksessa viimeinen rekisteriin merkitty omistaja ja se riittää.
     
  7. A.McBill

    A.McBill Gearhead

    pitäs kyllä onnistua ihan ilman ongelmia jos vain on se luovari :D (mulla oli sama homma 2 vuotta sitten)
    ja ei muuta kun rekisteröinti katsastukseen joka on sitten eri juttu :poff:
     
  8. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Huh huh, tänään lopultakin vapauduimme ystävien, sukulaisten ja tuttujen kiusaamisesta, eli kärry tuli rekisteröityä.

    Luovarit sain postitse vasta tänään (muut paperit hukassa). Suosittelen kaikille jotka jännitystä elämäänsä tahtovat - olis se jos ois neljän kuukauden duuni mennyt hukkaan... :eek:

    Ihme kyllä '91 Lancia Dedra meni puhtaasti läpi, ainoastaan toinen peruutusvalo ei palanut. Ai niin ja se runkonumero piti lyödä, unohtumaanhan se pääsi... Edes päästöt eivät olleet likikään rajoja.

    Ja seuraava katsastuskin vasta ens vuoden loppupuolella. Nyt on vähän epäuskoinen olo, kun ei tartte ens viikonloppuna mennä Italian ihmettä roplaamaan (tässä lienee syytä koputtaa puuta)... Kuitenkin uskon ettei pahempia vierotusoireita tule. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!