Ruotsalaisesta työkoneesta suomalaiseksi työkoneeksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Puli-Song, 29.12.2011.

  1. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Miten paljon säädökset poikkeaa, jos kuorma-auto on Ruotsissa muutoskatsastettu "traktoriksi", niin saako sitä millään ilveellä Suomessa traktoriksi suoraan? Vai pitääkö käydä läpi sama prosessi kun kuorma-autosta työkoneeksi? Työkoneessahan ei Suomessa saa olla "lava" kun taas Ruotsissa ilmeisesti saa? Pitääkö Ruotsissa ajonopeutta rakenteellisesti pudottaa? Suomessahan työkoneellakin saa ajaa 80km/h?

    Nyt ois vaan tyrkyllä metsäraatojen pelastukseen passeli kampe kaupan! Pitäs olla sellanen, et vois suht kivuttomasti lähtee vaikka Tampereelle. 8)
     
  2. Fargo

    Fargo Gearhead

    Mulla vakaa käsitys ettei enää vuosiin ole työkoneeksi saanut mitään, traktoriksi taas voi olla. Joka tapauksessa vanhaa työkoneluokkaa ei enää ole olemassakaan.

    Eläköön vitun Eu taas
     

Kerro tästä muillekin!