Ruotsin varaosakauppiaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja sysler, 6.8.2007.

  1. sysler

    sysler 1st gear

    onko kenelläkään tietoa Ruotsin varaosa kaupoista? voisiko joku laittaa linkkiä suurimpien kauppiaiden sivuille..Kokeilin jo googlesta mutta ei merkittäviä osumia.. :(
     
  2. Jasca

    Jasca 1st gear

  3. Turnn

    Turnn Gearhead

  4. shark

    shark 3rd gear

  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Tuolla Hansenilla on muuten todella hyviä katalogeja ja niistäkin ne vanhemmat on parhaita,niissä kun on monenlaisia vertailu- ja sopivuus taulukoita yms.!
     
  6. Fireball

    Fireball Gearhead

    Ja Hansen on tukkurina myös monille suomalaisille osamyyjille
     
  7. mpjaprotopaja

    mpjaprotopaja 1st gear

    PersÅkers speedshop. Slussenista... öö..etelään? vievän väylän kupeessa on ns. teollisuusalue jossa se on. Näkyy melkein viikinkin terminaalille.

    http://www.persaker.se/

    http://www.google.fi/search?hl=fi&sa=X& ... op&spell=1

    "Kevyen" kielimuurin takia ei hajuakaan onko toi se sama jossa kävin. guugelin linkistä paremmin ymmärtävät voivat yrittää etsiä viksumpaa.
     
  8. shark

    shark 3rd gear

    Persåker EI ole enää siellä Hammarby satamassa.Joutui muuttaa pois joku vuosi sitten kun tuli uusia asuinrakennuksia tilalle.Uusi paikka on Åkers Styckebrukissa(hieno ja tilava paikka).Sijaitsee n. 60 km Tukholmasta länteen Eskilstunaan päin.Moottoritie,nopeasti perille.Ota vasemmalle Mariefredin jälkeen Åkers Styckebruk.Kesäaikana joka Keskiviikko kivoja teemailtoja.Nopein katuraaseri (kisataan 402 cm !),paras pickuppi,kaunein avoauto jne.Hyvän kelin sattuessa paljon väkeä koska on kuitenkin lähellä Tukholmaa.
     
  9. mpjaprotopaja

    mpjaprotopaja 1st gear

    no swittu... hyvä tietää täs vaihees, olen just menos sinne ja olisinpa vanhoilla tiedoilla olla kuin puolukka... siellä.. edellisestä reissusta on muutama vuosi jo joten..TAAS vanhaa tietoa...
     

Kerro tästä muillekin!