Ruotsin varaosakauppiaat

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja sysler, 6.8.2007.

 1. sysler

  sysler 1st gear

  onko kenelläkään tietoa Ruotsin varaosa kaupoista? voisiko joku laittaa linkkiä suurimpien kauppiaiden sivuille..Kokeilin jo googlesta mutta ei merkittäviä osumia.. :(
   
 2. Jasca

  Jasca 1st gear

 3. Turnn

  Turnn Gearhead

 4. shark

  shark 3rd gear

 5. kime2

  kime2 Gearhead

  Tuolla Hansenilla on muuten todella hyviä katalogeja ja niistäkin ne vanhemmat on parhaita,niissä kun on monenlaisia vertailu- ja sopivuus taulukoita yms.!
   
 6. Fireball

  Fireball Gearhead

  Ja Hansen on tukkurina myös monille suomalaisille osamyyjille
   
 7. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  PersÅkers speedshop. Slussenista... öö..etelään? vievän väylän kupeessa on ns. teollisuusalue jossa se on. Näkyy melkein viikinkin terminaalille.

  http://www.persaker.se/

  http://www.google.fi/search?hl=fi&sa=X& ... op&spell=1

  "Kevyen" kielimuurin takia ei hajuakaan onko toi se sama jossa kävin. guugelin linkistä paremmin ymmärtävät voivat yrittää etsiä viksumpaa.
   
 8. shark

  shark 3rd gear

  Persåker EI ole enää siellä Hammarby satamassa.Joutui muuttaa pois joku vuosi sitten kun tuli uusia asuinrakennuksia tilalle.Uusi paikka on Åkers Styckebrukissa(hieno ja tilava paikka).Sijaitsee n. 60 km Tukholmasta länteen Eskilstunaan päin.Moottoritie,nopeasti perille.Ota vasemmalle Mariefredin jälkeen Åkers Styckebruk.Kesäaikana joka Keskiviikko kivoja teemailtoja.Nopein katuraaseri (kisataan 402 cm !),paras pickuppi,kaunein avoauto jne.Hyvän kelin sattuessa paljon väkeä koska on kuitenkin lähellä Tukholmaa.
   
 9. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  no swittu... hyvä tietää täs vaihees, olen just menos sinne ja olisinpa vanhoilla tiedoilla olla kuin puolukka... siellä.. edellisestä reissusta on muutama vuosi jo joten..TAAS vanhaa tietoa...
   

Kerro tästä muillekin!