Ruotsissa 1996 Tahoe / '93 Suburban Saksassa 3900,-

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja karra, 1.1.2007.

  1. karra

    karra Double Gearhead

    Osui silmiin kun haeskelin hakusanalla MB autoja, tämä tahoe siis. Ei ole mielestäni paha hinta - noin puoleen näyttää hinnat pudonneen neljässä vuodessa.

    http://www.blocket.se/vi/10450941.htm?ca=11_s

    EDIT hintaa oli siis noin 8 tuhatta euroa.
     
  2. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Tahoe

    On halpa. Jenkeistä tuotunakaan ei taida tulla enää halvemmalla. Ruotsipelin etuna ois vielä valmiiksi EU-auto eli ei muutoksia.
    Vielä kun verokarhu ei vertais tätä mihinkään sadan tonnin luksusmaasturiin....saattais 90 C1500 vaihtua tuoreempaan.
     
  3. tlento

    tlento 1st gear

    Noita olen kanssa kattellu tuolla ruottin sivuilla, sitten kun on vielä niitä 2 ovisia Tahoeita, 6,5TD -koneella, mutta niissä vissiin ongelmaksi tulee suomessa kova käytön verotus kun niitä ei taida saada painonsa puolesta kuorma-autoiksi kuten esimerkiksi Suburbanin saa. Eli sitte tulis taas jotain penkkien poistoa yms!?
     
  4. karra

    karra Double Gearhead

    1993 Suburban Saksassa 3900,-

    Olen ensi viikolla työmatkalla Saksassa ja katselin lähistöllä olevia autoja. Tällainen '93 Suburbani olisi tarjolla. 350 bensakoneella ja vaakasuunnassa avattavalla takaluukulla. Tuontikulut Suomeen olisi siinä tonnin paikkeilla, ja kolmisen päivää kun uhraisi omaa aikaa niin auto olisi Suomessa. Itse en tarvi mutta jos joku muu...

    http://www.autoscout24.de/home/index/de ... etail_bild

    Eikös tuo bensakoneinenkin menisi kuorma-autoksi täällä (eli ei autoveroa)?
     
  5. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Re: 1993 Suburban Saksassa 3900,-

    Toi on asiakkaan auto eli mitään takuuta ei tietenkään ole. Ruotsista en tiedä, mutta saksassa myytäviin jenkkeihin voi joutua suomessa tekemään ne muutokset vaikka autossa olisikin saksalainen rekisteriote.
     

Kerro tästä muillekin!