Ruukki Picnic 2009 4.7.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blandis, 15.11.2008.

  1. FastEkiBeast

    FastEkiBeast 3rd gear

    Huippuhieno tapahtuma!!, sääkin oli mitä parhain. 8)
     
  2. Laiskiainen

    Laiskiainen 1st gear

    Tulossa oltiin juu mutta matka loppu ennen ku ehti kunnolla ees alkaa ja tuli vesipumppu remontti :mad:
     
  3. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Olipas siellä kivaa! Meijän 3vee kimuli sano, kun oltiin viimesen Bändin jälkeen lähdössä, että mä en haluu vielä kotiin :D Hemmetin hyvät orkesterit oli hommattu paikalle. Hienoja autoja paljon. Oikein nolotti tolla arkisella ruumisautolla sinne sekaan ängetä. Ihmisiä oli paljon ja lähes kaikilla iloinen ilme. Mut mihkä kummaan porukka alkoi häippäseen niin aikaisin. Vimonen bändi, ku tykitti, nin kenttä oli melkein tyhjä ja kourallinen kuulijoita. Ekan bändin aikana kuulu jo kokoajan jytinä ja pörinä seläntakana, ku jengiä lipu pois kulkuneuvoineen. Oli eka kerta, ku käytiin, mut ei taatusti viimeinen! :D :D
     
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Kiitos vaan järjestäjille. Mä kans ihmettelen, että miksei bändit kiinnosta yleisöä? :eek: Eihän meitä ollu siinä kuin kymmenkunta kuuntelijaa toisen bändin soittoa kuuntelemassa ja jonkun verran muuten vaan notkujia soitosta huolimatta. Onhan tuollainen Texas-blues-tyyppinen musa tietty marginaalimusiikkia, mut silti. Ens vuonna järjestäjien pitäis ehkä kokeilla vaikka Nykäs-Mattia. :rotfl:

    Edit: Ei nyt ota oikeinkirjoitus onnistuakseen. :oops:
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Älä sano noin edes leikilläsi... :poff:
     
  6. groovyjay

    groovyjay 1st gear

    Super syvä kumarrus ja nöyrät kiitokset myös täältä tapahtuman järjestäjille. Huikeat oli puitteet ja iso lamppu helotti koko päivän ja naama on ku tomaatti... Ensi vuonna sitten taas, ellei sitten saatais jo tälle kesälle toinen... pliis... :lol: :lol: :lol:
     
  7. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Mitens Blandis, oliko paljonko jengiä? Kuulin kiertotietä yheltä "mökkiläiseltä" ettei o koskaan nähny noi paljo porukkaa! Munkin mielestä oli paljo enempi populaa ku viime vuon.

    Joutuks Timppa L niittämään sen viereisen niityn ku ei meinannu autoille parkkitila riittää :rotfl:
     
  8. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    No juu. Jos ei ny kumminska :D

    Pojista keskimmäinen oli onnessaan, kun kuuli läskibassoo ekan kerran livenä 8)
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hieno oli tapahtuma ja hienoissa puitteissa. Kiitos vaan kaikille järjestäjille.
     
  10. blandis

    blandis 1st gear

    Juu kiitos vaan kaikille alan harrastajille ja yleisölle. Porukkaa tosiaan oli
    enemmän kun kertaakaan aikasemmin.

    ens kesänä uusiks !

    T:Nina & Harri
    ps. suur kiitos talkooporukalle !
     
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kiitokset vaan Harrille ja muille järjestäjille jotka olivat tapahtumaa järjestämässä.

    Paikka ja itse tapahtuma on todellakin hieno...ensimmäistä kertaa tuli käytyä,mutta jos suinkin mahdollista niin ei viimeistä 8)
     
  12. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Mukavasti näkyi olevan tasokasta kalustoa kauempaakin, ja jossain vaiheessa nurmialue meinasikin käydä ahtaaksi. Ens vuonna kun vielä vähän tiukemmalla seulalla karsia niitä muutamia "Prismanparkkilöytöjä" pois, niin tapahtumahan alkaa kuulua kesän kärkikahinoihin! Tiedetään, runsas määrä tuo runsaamman kasan euroja yhdellä kerralla, mutta laatuun satsaaminen saattaa pitää tapahtuman pinnalla huomattavasti pitempään... :wink:
    Näyttävät kulkuneuvot, hyvä sää ja hieno mesta kompensoivat vähän mm. peruttua polkuautoskabaa, jolla ainakin osa nuoremmasta polvesta oli houkuteltu paikalle... Mikähän oli syy kisan perumiseen?
     
  13. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Kuulutuksen mukaan osanottajapula
     
  14. blandis

    blandis 1st gear

    ja se että porukkaa ja autoja ja liikennettä oli niin paljon että turvallisuus
    syistä katsottiin parhaimmaksi luopua kisasta kokonaan !

    ne jotka on ilmoittautunu ja maksanu eivätkä hakeneet rahojaan takaisin niin laittakaa meiliä niin palautamme osallistumis maksun!

    T: Harri&Nina
     
  15. blandis

    blandis 1st gear

    ME PIDETÄÄN SELLANEN SEULA ETTÄ KAIKKI HARRASTEAJONEUVOT KELPAA ON SE SITTEN SKODA TAI CADILLAC
     
  16. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Järjestäjille kiitokset täältäkin, hieno tapahtuma! Oli mulle ensimmäinen kerta, kun tuonne "eksyin", mutta varmasti ei viimeinen :)

    Meidän ryhmän osalta bändit jäi näkemättä mm. eläintenhoidollisista syistä...
     
  17. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Samaa mieltä tältä osin, mutta mielestäni ne edestakaisin pörränneet mönkijät olis voinu jäädä alueen ulkopuolellekin...
     
  18. platuart

    platuart Gearhead

    Siinä kun päivysti myyntiteltassa, niin tuli nähtyä kaikki autot, jotka ajoivat nurmialueelle parkkiin... Ei kukaan varmaan tarkoitakaan niitä hienoja Skodia, Anglioita tai Pösöjä, itselle osui silmään mm. suht tuore ihan käyttis USA-pikkis ja esim. muutama Bemari, vaaleanruskea 300-sarjalainen ja musta "tuunattu" = etuvalot vaihdettu, Bemari.
    Joku varmaan ottaa tuostakin herneen nenään, mutta seula vaikutti kyllä siltä, että jos portilla sanot, että tämä on minun harrasteauto ja haluat maksaa sen 2 euroa, niin mukaan vaan!

    Muuten ilma jees, paikka hieno, tasokasta kalustoa paljon (liian paljon järjestelyihin nähden) fiilis jees, musa ok. Hyvä häppeninki, joka toivottavasti jatkuu myös ensi kesänä, paikka vaan taitaa käydä ahtaaksi?
     
  19. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Noi määrätyllä lailla "pisti" myös silmään ja jos olisin tapahtuman järjestäjä, lähtisin niistä karsimaan ensiksi jos tilasta on pulaa...




    ps. mulla ei ole missään nimessä tarkoitus mollata kenenkään harrastamista tai aiheuttaa herneitä nenään, mutta itse olen ollut lähinnä harmistunut, kun muutamassa tapahtumassa on ohjattu puoliväkisin oma käyttis, -80-luvun alkupuolen Chevy pickup, ahtaaseen harrasteparkkiin viemään "oikeilta" harrasteautoilta tilaa...
     
  20. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Just tollasia vehkeitä tarkotin tolla "marketinparkki"-heitolla, enkä missään nimessä itsekään käännyttäisi hienoja vanhoja euroja ja japseja pois. Sen sijaan vaikkapa aivan tavallinen kulahtanut Astro ei oikein millään tunnu istuvan tollaseen tapahtumaan. Ei se jenkki aina oo niin jees... :odroll:
    Muistan kun joskus ajelin American Car Show:hun käyttis-Custom Cruiserilla, niin heti ensimmäinen liikenteenohjaaja hyppi tielle ja viittoi harrasteparkin suuntaan! Avasin ikkunan ja kysyin että "Et kai oo tosissas?" Sälli näytti kovin hämmästyneeltä kun käskin väistämään , ja ajoin mieluummin muitten käyttisten sekaan... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!