Ruukki Picnic 2009 4.7.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blandis, 15.11.2008.

 1. WBS

  WBS 1st gear

  Siis tarkoitatko tolla vaaleanruskealla 300 Bemarilla sitä E21 mallia?
  Se yksilö on ollut jo monta vuotta museorekisterissä ja on lisävarusteitaan myöten täysin alkuperäinen ja lähes virheetön.
  Auton historiasta ja entisöinnistä oli myös iso juttu BMW club Finlandin kerholehdessä viimekesänä.
  Ikävää jos sen läsnäolo jonkun mielen pahoitti, olisin voinut kyllä ottaa tosta pihasta cevy vanin jota kukaan ei kyseenalaista harrasteautoksi kelpaavaksi vaikka minulla se onkin täysin käyttis.
  Kysynkin että olenko ensivuonna tervetullut, jos tulen paikalle 74 vuoden
  volvolla joka on tietysti museorekisterissä.
   
 2. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Menee täysin ot:ksi, mutta yksi muisto päinvastaiseen suuntaan: itsellä meinas mennä herne nenuun, kun noin 10 vuotta sitten eräässä tapahtumassa kyseltiin harrasteparkin portilla "ainoa Suomessa"-mallisesta 50-lukusesta Usa-gm-farmarista, että "onks tää muka harrasteauto" :lol:
   
 3. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Kyllä aika moni kyseenalaistaa, eli hyvä ettet ottanut... :wink:
  No ilman muuta! Vaikkei itse tule juurikaan silmäiltyä kuin amerikkalaisia autoja (ja niistäkin oikeastaan vain riittävän iäkkäitä), niin kyllä mun mielestä tollasessa "kaikkea kaikille"-happeningissa siistikuntoinen vanhempi euro on enemmän paikallaan kuin joku Chrysler Neon tai Chevy Lumina... :odroll:
   
 4. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Kasi-Pasi vie jälleen kerran sanat suusta...
   
 5. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  Miten ihmeessä porukka kiinnittää aina huomiota niihin mistä EI pidä :eek: Mulla jäi mieleen ne kaikista hienoimmat ja kiinnostavimmat :D Omasta puolesta pahoittelut, kun vein jonkun harrasteauton paikan :oops: Joka tapauksessa niin kiva tapahtuma, että ensivuonna kyllä olemme paikalla, jos ei mitään yllättävää estettä tule, mutta lupaan viedä Letukan johonki sivummalle parkkiin :)
   
 6. SamiL

  SamiL Gearhead

  Sehän varmaan johtuu tästä meidän suomalaisten perusluonteesta. Tärkeämpää, kuin saada itselle jotain lisää, on saada toisilta jotain pois. Aina ajoittain täällä käytävissä keskusteluissa Mobilisti-lehdestäkin jutut painottuvat enemmän siihen, mitä lehdessä on liikaa.
  Kaikkihan ovat varmaan kuulleet sen jutun suomalaisesta, amerikkalaisesta ja ja saksalaisesta, joiden kunkin naapuri osti uuden auton: Saksalainen oli kiinnostunut siitä, millainen tekniikka autossa oli. Amerikkalainen ajatteli, että jonakin päivänä minäkin ostan samanlaisen. Suomalainen toivoi, että kun se nyt pian menisi rikki...
  Tapahtuma oli kyllä hyvin onnistunut. Känniääliöihinkään ei törmännyt. Joitakin semmoisia (nykykäyttö)autoja kyllä tosiaan näkyi, joissa harrastaminen rajoittuu pelkästään harrastetapahtumissa käyntiin, mutta eivät ne vielä ainakaan tällä kertaa estäneet todellisten harrasteautojen mahtumista paikalle.
   
 7. SK

  SK Gearhead

  Ei pahoittanut ainakaan minun mieltäni - päinvastoin. Kyseessähän oli (kuten yllä kerrot) silmiinpistävän siisti alkuperäinen yksilö eikä mikään räikkäeki-tunaus. Tuon Bemarin ympärillä useampikin tokaisi että eipä noita enää missään näe, varsinkaan tuossa kunnossa.
   
 8. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  Täytyy kyllä sanoa että hiano tapahtuma kaikkiaan ja paikka mitä parhain! Ensimmäistä kertaa olimme ja tullaan varmasti uudelleen! Hurautettiin paikalle Taunus/SMV-yhdistelmällä ja lämmin oli vastaanotto. Heti pääsi tarinoimaan kummastakin vempeleestä.

  Mun mielestä on hienoa että joka mantereen kulkineita on sulassa sovussa ja uskoisin että monia kiinnostaa muutkin kuin pelkät jenkit. Ei voi tietty yleistää mutta luulisin näin...

  Jotain palautetta pitää tietty antaa niin just noi bändit aikaisemmin lauteille. Nyt soitto meni vähän "hukkaan" kun moni oli lähtenyt jo tontilta.

  Ens vuonna sitten uudelleen! 8)
   
 9. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  Mua sun yhdistelmä ainakin kiinnosti. Taitaapi ainakin 4 kuvaa löytyä siitä tuolta 273:n Ruukista räpsityn joukosta :D Itekki vanhaa Englantilaista vaunua tuli aikanaan P3 koppasella MR Taunuksella kiskottua 8)
   
 10. blandis

  blandis 1st gear

  Tarkistettu automäärä on 280kpl
  Mottoripyöriä ei laskettu varmaankin n.100kpl
   
 11. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

 12. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  Hyviä!
   
 13. blandis

  blandis 1st gear

  juu siistejä kuveja !
   
 14. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Taisit olla Riihimäellä sunnuntaina? Luullakseni kurvasin viisneloselle (viisnelosella Caddyllä) perässä, mutta jouduin kurvaamaan Abc:lle tankkaamaan... Kivan näkönen yhdistelmä!
   
 15. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  Juu, näin oli... Kotiin päin olimme matkalla ja pysähdyttiin Riihimäellä syömässä. Oli muuten aika yllättävää, että matkalla yhdistelmällä pääsi alle 10 litran kulutuksella satkulle. Eipä sitä oikein itsekään uskonut mutta niin se vaan oli... :D
   
 16. 59

  59 Gearhead

  Mä taas olen sitä mieltä, että bändit voi ihan suosiolla jättää iltabileisiin. Jotenkin ei oikein tuohon leppoisaan picknick-tunnelmaan sovi täysillä pauhaava musiikki. Ehkäpä moni muu bändien aloittaessa totesi saman ja lähti kotia kohti? Ja tuo lavan lisäys vei jonkinverran myös tilaa autoilta ja nythän alkoi näyttää jo vähän täydeltä.

  Muuten oli taas mukava tapahtuma. Kiitoksia järjestäjille, ensi vuonna tullaan taas.
   
 17. JiiTee

  JiiTee Gearhead

  No, meitin mielestä oli hyvä, kun päivällä sai kuunnella rokkia. Lapset on nuoria (nuorin 2kk) niin nuo iltabileet ei oikein onnistu. Siksi päiväseltään kuultava live-soitanta on meidän perheelle kaikkein paras. Eikä tuo nyt täysillä pauhannut, pahempiakin on nähty ja monta kertaa.
  Meillä kun tuo musa näyttelee isoa osaa elämässä niin kaikki mitä pääsee näkemään livenä on plussaa.

  Ja toisaalta kun tuo musapuoli ei kaikkiin iske niin ymmärrän senkin puolen asiasta. :wink:
   
 18. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  No vähä sama juttu :) Meillä kans 4 mukulaa ja aina ollaan koko pesueella liikkeellä näissä päivätapahtumissa, joita mainostetaankin jopa koko perheen tapahtumina, niinkuin tätäkin muistaakseni jossain. Vanhin 9v ja nuorin 2v. Junnuporukka oli aika innoissaan tosta musajutusta. Kaikki oli tohkeissaan. Etenki pojista keskimmäinen, kun kuuli läskäriä livenä (kova roku), niinku jo aiemmin mainitsin. Meiltä vanhemmilta kans noi musabilejutut vähentyneet toistaiseksi, joten meidän mielestä noi bändit oli tosi hieno asia. Mutta eihän näitä juttuja tietenkään voi eikä pidä vähemmistön kannalta ajatella. Ei kannata maksaa bändeistä, joita kuuntelee "kourallinen" ihmisiä ja niistäkin puolet paikalla, olis bändiä tai ei :-?

  Kaikkia ei voi miellyttää ikinä. Joitain v*tuttaa esim. paikalla ollut MR BMW. Mulla se taas herätti toisenlaisia tunteita, kun sitä kameralla zoomailin :D Montaa varmaan irvistytti myös meijän Caprice, mut ei onneks oltu sentään avoimista akkunoista syletty sisään :D

  Kaikesta huolimatta yritetään rakastaa lähimmäisiä ja järjestäjille vielä kerran ISO KIITOS hienosta tapahtumasta.
   
 19. FastEkiBeast

  FastEkiBeast 3rd gear

  Hienoja kuvia jälleen Tulilanka räpsinyt!!
   
 20. blandis

  blandis 1st gear

  ootkos muuten huomannu että lava on melkosen kiintee rakennelma
  ja rakennettu muutama vuosi sitten eri tapahtumia varten ei pelkästään picniciä !
   

Kerro tästä muillekin!