Ruumisauto kaverin polttareihin 16.8. Joensuun seudulta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja 302TT, 10.8.2008.

  1. 302TT

    302TT 1st gear

    Olisi tarkoitus poimia kaveri polttareihinsa ruumisautolla, noutajana tietenkin viikatemies. Löytyisiköhän Joensuun seudulta avuliasta harrastajaa, jolla olisi joko ihan oikea ruumisauto tai tokihan tuollainen musta ruumisautomainen stw:kin kelpaisi?

    Noutaja tulisi siis kaverille 16.8. aamupäivällä n. klo 10 paikkeilla. Reitti olisi joko Polvijärvi-Joensuu tai sitten koko homma Joensuussa (noutopaikka on vielä vähän avoin). Omistajan voi itse kuljettaa autoa tai voi luovuttaa halutessaan kuskin hommat myös minulle, jos uskaltaa... Keikka kestäisi noin tunnin, ehkä pari. Palkkiosta sovitaan.

    Jos löytyy tarjoajaa niin laita tietoja tähän perään, privaan tai p.050-3905679
     

Kerro tästä muillekin!