Ruumisautojen kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jenni, 6.11.2003.

  1. outroadrebels

    outroadrebels Gearhead

  2. Trim

    Trim 1st gear

    Mulla on noormarkussa ympärivuotisena perheautona entinen -76 ruumisFury, nykyään 6 hlö:n. Ei oo ollu viä kauaa ja on jossain vaiheessa vähän lintottunu, mut musta on ja takasivulasitkin on joku "tummentanu" maalaamalla mustalla sprayllä sisäpuolelta....

    360 + 904 ja kalma haisee!!!
     
  3. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

  4. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Jaa, tuli muuten mieleen että missä on Iisalmesta 90-luvun alussa näkyny musta caprise jossa oli paksissa ruumisarkun muotone supparikotelo? En oo varma näinkö joskus pikkusena ite, kaverit kerto siitä. Oli kuulemma sos. ja terveesalan koulun pihalla aina joskus.
     
  5. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    joskus masilla 90-luvulla ol 67stw belairissa "ruumisarkku" katolla,kerran kuopiossa oli auto täynnä puleja ja joku heppu arkussa,liikenne valoissa jannu ol noussu istumaan ja vetäny viinapullosta huikkaa! siviili polliisi oli nähny ja pysäyttäny chevyn ja hakannu "ruumista"jaloille pampulla kun ei ollu arkkuun mahtunu..sittemmi masi teki siitä avon joka on nykyään karstulassa.. itellä on samanlainen stw belair,entinen ruumisauto jossa on 5cm kattokorotus! tietääkö kukaan minkä helevetin takia semmone on pitäny tehä?? entiä missä tehty mut pakkelista eio ainakaa pihistelty..
     
  6. american67

    american67 1st gear

    ruumisautoistakin on suomen laissa olemassa hassu lakipykälä joka määrää ruumisauton värin. eli torsovankkuri saa olla vaan valkonen, musta tai hopeeharmaa... aika hämärää sinällään.
     
  7. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    Tietääkös joku ford fairlane stw "65 vankkuria?ollut uutena Säkylässä hautaustoimisto A PELTOMÄELLÄ.Ollut rekisteritunnuksella TVJ-8 uutena ja sit JXS-51 nyt mul alkup. tvj-8 kilvillä.Ostin kärryn Kouvolasta.
     
  8. 58STW

    58STW 1st gear

    Joo, milthän omaisista tuntuis, jos ruumisauto olis esim. iloisen keltainen???
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ja taitavat olla ruumispirssit muuallakin (ainakin) länsimaissa aika hillittyjä vaikka jenkki-hearseja onkin muunkin värisiä.
     
  10. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Nuo penkkijutut ei ole menneet vissiin aina samalla tavalla, mulla on '66 BelAir ex-ruumisauto jossa on penkit olleet alas taitettuina ruumisautoaikana. Eli normaali 9-seat henkilöauto se on tehtaalta lähtiessä ollut. Sen on Ekenäs Begravningsbyrå ilmeisesti uutena ostanut, ja maalauttanut samantien mustaksi kun se on alunperin ollut hopea väriltään. Mun käsittääkseni siihen maailman aikaan ei saanut olla kuin mustia raatovankkureita.
    Aika monet amerikan farmarit Suomessa lukuunottamatta noita 80-luvun piilojameksia on olleet alunperin ruumisautoja.
     
  11. ajw

    ajw Gearhead

    pakko nostaa tää topikki takas ylös > jos jotakuta kiinnostaa niin nyt löytyy raatovankkurijuttua osoitteesta www.ruumisauto.fi ...
     
  12. saul

    saul 2nd gear

    Tällaisiakin ketjuja löytyy historian hämäristä. Onkohan "jenni" löytänyt vankkurinsa?

    Ruumisauto.fi ottaa vastaan lisääkin kuvia. Erillistä "virallista bongausosiota" ei ole, mutta sellaisenkin perustamista voisi harkita. Kuvien tekijänoikeusasioiden pitää kuitenkin olla kunnossa eli kuvat eivät saa olla netistä luvatta kopioitua tavaraa. Ruumisautoforumin ruumisautokesksutelussa on "päivän ruumisautobogaus" -ketju, johon voi bongauksiaan laittaa netistä tai luonnosta kuvan kanssa tai ilman.

    Omistajiensa esittelyyn ilmoittamia ruumisautoja otetaan mielihyvin vastaan tietenkin koko ajan! :)
     
  13. saul

    saul 2nd gear

    Taitaa Jennin takavuosina löytämä Coronet olla nyt täällä:

    http://www.nettiauto.com/1224186
     
  14. ajw

    ajw Gearhead

    noinhan muuten näyttäis olevan.
     
  15. hotit

    hotit Gearhead

    raatovankkuri

    Mulla oli aikanaan 64 Country Sedan. Palvellut alkuajan hautausautona Kitellä. 9 hlön farmari. takapenkit olivat aikas iskemättömässä kunnossa vielä 80 luvulla, vaikka auto oli viettänyt aktiiviuran jälkeen ilmeisen vaiherikkaita aikoja Kiteellä. Muistaakseni hautausliikkeen omistaja mainitsi että pekit oli vain käännetty alas kun oli arkku kyydissä. Kuusnelkun ammattiura päättyi, kun vaatimukset ruumisautoille tiukkenivat.

    Myöhemmin sitten ajelin jonkin aikaa 69 Falconilla (HN-351), joka oli toiminut muistaakseni kolmessakin eri hautaustoimistossa. Ei ollenkaan takapenkkejä, mutta eipä ollut myöskään ruumisatuksi rekisteröity koskaan matkan aikana.

    Nykyisellä farmarilla ei taida olla ko. taustaa kun ei ole suomihistoriaa.
     
  16. PauliP

    PauliP 1st gear

    Jos jollakulla nyt halukkuus tuollaisen autenttisen ja orkkiskuntoisen ruumisauton hankintaan heräsi, niin meidän talli-isännällä on "päivähoidossa" myynnissä oleva kaiketi 80-luvun alun Cadillac (orkkis Hearse?). Hemmetin korkea ja iso. Adams Family -tyyppiset opperavalot sivussa ja kaikki asiaankuuluvat hienoudet. Oli viimeksi liikenteessä kun Blues Brothers esiintyi Jyväskylässä. On ajokunnossa ja siisti. Yv:llä saa myyjän yhteystiedot tai kuveja.
     
  17. saul

    saul 2nd gear

    Vai sellanen tapaus! Vinkkaapa sille talli-isännälle, että laittaa tuonne ruumisauto.fi:n foorumin myyntiosastoon ilmoituksen jos haluaa autostaan eroon. Ei siellä niin hirveitä määriä kävijöitä ole, mutta ainakin googlatessa ruumisautolla tule kärkipäähän eli voisi satunnaiset ostoa suunnittelevat ihmettelijät löytää auton tätä ketjua paremmin.
     
  18. saul

    saul 2nd gear

    Kun aiheenakin on ruumisautojen kuvat, niin laitetaanpa tänne parit. Kenenkähän peli tämä on? Taitaa olla Suomen rekkarissa? Onkohan Pirkanmaalta?

    Kun ei vapaaehtoisesti ilmoittauduta ruumisautosivuille, niin laitetaan etsinkäkuulutus niskaan. :lol:

    [​IMG][​IMG]
    Löytyy osoitteesta: http://www.kolumbus.fi/jjwidmann/saksanreissu.htm

    EDIT: Taitaa muuten itseasiassa olla tämä auto.
     
  19. ajw

    ajw Gearhead

    oikein. ruumisautoriivaaja vaan perään!!!
     
  20. Harppa

    Harppa 1st gear

    "Ruumis" majailee Kangasallla paikallisten rakkareitten reissu autona! Ja Suomen kilvissä!
     

Kerro tästä muillekin!