Saabin/Fordin V4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja J-M Partanen, 22.3.2003.

  1. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Rupesinpas tutkiskelemaan tuota saabin/Fordin v4sta jos vaikka laittaisi johonkin viritelmään, niin tähän kai pitäisi käydä Fordin laatikot suoraan (vai etsisikö konevikaisen kuplan) ynnä onko Fordin askit tumppimallisia vai pitkällä "hännällä"?
    Ja kaikki muukin tieto tervetullutta tämä on kai 1.5?
     
  2. murikka

    murikka 1st gear

    Ainakin Fordin V6 vaihteisto käy. Ite laiton Fordin vee kutosen Saab "Syöksy Sämpylä" 96:een ja se kävi suoraan laatikkoon, mutta jouduin käyttämään Saabin vauhtipyörää ja kytkintä.
     
  3. wolfman

    wolfman Gearhead

    No onpa tuohon v4 koneeseen saanu c4 lootanki kiinni en tosin tiedä käykö suoraan vai vaatiiko jonki adapterin ja onko se nyt sama c4 mitä jenkkifordeissa on mutta tehtaan optiona ollu ainaki p5 koppasessa taunuksessa. Osaa saa ainaki saksasta putiikista nimeltä old cars ja http://www.oldcars.de löytyy myös lontoon kielelle käännettynä.
     
  4. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Se lootan puoleinen pää on (tietääkseni) sama kuin V6:ssakin. Eli lootat mitkä käy kutoseen käy myös neloseen. C4 sopii kanssa kunhan on oikee turpiinikoppa, eli mallia V4/V6. Silmälaakerikin pitäisi oleman sama.
     
  5. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Saksalainen V6 ja V4 ovat tosiaan samaa moottoriperhettä ja sopivat samaan laatikkoon kiinni, moottorinkorvatkin ovat samanlaiset ja samalla etäisyydellä kytkinkopasta. Silmälaakereissa on eroja, tuli pientä askartelua veekutosta saabiin tunkiessa.

    C3-automaatteja on ollut kutosten perässä eli sellaisen saa myös V4:seen.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tero_S 2003-03-24 09:39 ]</font>
     
  6. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    yks-vitonen automaatti baassi, huh...
     
  7. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    96 ja 95 saabeihin ei automaattia saa helposti, nehän on etuvetoisia ja C3 yms. fordin laatikot on tarkoitettu takavetoisiin.

    Yhden kajakin olen automaatilla nähnyt. Tekniikka oli muistaakseni audin automaattilaatikko+ ford diesel, ja tietenkin suomessa.
     

Kerro tästä muillekin!