saako liikumaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 28.3.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    mulla ois tollanen full size dodge -75 ja elo painoo on jotain 1700 kait?ja oliskohan siitä mitään järkeä ruveta leipomaan kivaa kiihdyttely pirssiä, kutittelis jotain 12 aikoja,,siis ja kone on 360,,eli kiinostais tietää onkos muut tehnyt painavista autoista mitään raketteja vai pitääkö niiten olla valluja ja dartteja?
     
  2. HEMI

    HEMI 1st gear

    No saahan sen liikkumaan jos rahaa on :wink: nutta eipä toi 360 miedolla virityksellä vielä paljon tota koppaa liikuta.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    1700 kiloinen full size dodge on kyllä jotain sellasta josta en oo aikasemmin kuullut; se on kevyt. Tahtoo noi vanhemmatkin kasi fullsizet olla alkaen 1900 kilon nurkilta rekisterotteeseen merkityn omapainon mukaan, ja noi 70-lukulaiset tahto olla vielä painavampia. Ei toi 1700 kiloa mun mielestä mahdottomalta tuntuis saada kulkemaan. Jos kiihdytysautoa tehdään, niin halvinta kulkua on rakentaa alusta ja voimansiirto sellaseks, että se kulku mahdollistuu. Ne kun on kohdallaan, niin siihen ei mitään hirviö mottia tarvita jotta 1700 kiloa linkoaa 12 aikoihin.
     

Kerro tästä muillekin!