Saako lisäpenkillisen väliseinään tehdä ovea?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja helppoheikki, 9.1.2008.

  1. Antti P

    Antti P Gearhead

    Mulla ollu kaks suburbania (-95 ja -96) sekä Ducato -02 ja on tarvinnu sen väliseinän.
    Mut tuossa power wagonissa ei tarvii.. 8)
     
  2. Jabatus

    Jabatus Gearhead

    Nyt jäi emännyksen subbari kiinni leimalla väliseinän puutteesta.Kun se otteessa lukee, mutta sitä ei oo koskaan siel kuulemma ollukkaan...
    Kun kysyin niin sanopivat et riittää se väliseinä vaikka koiraverkosta tai muusta sellasesta tehtynä kunhan se on kiinteä, eikä se verkkokaan saa olla heiluva..
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kun katsastin meidän ex Caprisen niin piti laittaa väliseinä ja rekisteriotteessa oli maininta siitä. Vanissa on merkintä väliseinästä. Uusimmassa harrasteessa Olssin CC:ssä ei merkintää eikä väliseinää ole. :eek:
     
  4. katsastusmies?

    katsastusmies? 1st gear

    Pakettiauton väliseinävaatimus on poistunut, eli enään ei pakettiautossa tarvitse olla väliseinää, edes sellaisessa jossa on joskus ollut.

    Sitävastoin alennetun autoveron alaiseen pakettiautoon EI saa rakentaa kuormatilaan väliseinää, jos se sen jälkeen ei täytä alennetun autoveron vaatimuksia, eli tavaratilan koko ei enään täytä tilavuusvaatimusta.

    Kuorma-autossa ei kyse ole väliseinästä, vaan ohjaamon suojasta, jolla varmistetaan ettei kuormatilasta pääse esineitä matkustamoon.
    Ja suojalle on olemassa tietyt mitoitus ja lujuusvaatimukset jotka sen on täytettävä.
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ja tunnettuahan on, että ne tavarat muuttuvat vaarattomiksi ja lakkaavat pyrkimästä sieltä takaa matkustamoon, kun maksaa autoveron ja rekisteröi auton henkilöautoksi. Silloin ei väliseinää tarvita. Rahalla on ihmeellinen voima :poff:
     
  6. MTH80

    MTH80 1st gear

    Ja kaiken kukkuraksi EU muistaakseni vaatii mustaa valkoisella lujuuksista yms. asioista! Ja taitaapi vielä kaiken hyväksi olla niin että enään et pistä pakuun väliseinää jos siinä ei sellaista ole ollut ja toisin päin että jos on niin et ota pois kun muuttuu vero kohtelu! Eli sama virsi mikä on karjaraudoilla! Eli ole onnellinen jos sinulla on molemmat! 8)
     
  7. wiltzu

    wiltzu 1st gear

    itelläni on takapenkit 2+2 palasina. Pikalukituksella kiinni. Toisen penkin takana on miehenmentävä ovi, sitten siihen oveen on sijoitettu vielä sellainen 10cm x 10cm luukku pitkän tavaran kuljetusta varten.
     
  8. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Sama voimahan sillä on silloinkin jos laittaa auton seisontaan, silloin se ei saastuta. Mutta jos maksaa sen useiden satasien kateus... käyttömaksun niin silloin se sama auto saastuttaa myöskin seisoessaan entiseen malliin. :mad:
    On se kyllä ihme apinatarha tuolla muuan A-mäellä... :odroll:
     
  9. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Eli toisinsanoen nykyisellään jos on liikennekäyttöön rekisteröitynä on saastuttava vehje, mutta jos on rekisteristä poistettu (tai edes liikennekäytöstä tilapäisesti poistettu), niin ei saastuta....
    Eli on huomattavasti halvempaa olla maksamatta veroa ja ilmasto säästyy kun ajaa ilman kilpiä :wink:
     
  10. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Niin ja liikennekäytöstä poistettu=seisonnassa maksaa tien päällä reilun 1000€ ja jos on vielä tiisseli saa lisäponuksen mutta jos ajat kilvettömällä pääset peinemmillä sakoilla :odroll: Kummassakaan tapauksessa ei saa ajaa mutta sanktiot on erimääräiset :eek:
     

Kerro tästä muillekin!