Saako muutoskatsastettua kuudesta kahdeksanpaikkaseks?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jksa, 15.8.2011.

  1. jksa

    jksa 3rd gear

    Elikkä saako tommosta vanhempaa jenkkifarkkua muutoskatsastettua lisäpenkeille jos semmoset itse pistää, siis tietysti semmosta mikä on ennestään kuuden henkilöauto eikä paku?

    T:Janne 0407417214
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Luulis onnistuvan, jos mallista on ollut olemassa myös kahdeksan hengen versio ja vieläpä helposti, jos löytää alkuperäisen lisäpenkin. Mikäli kahdeksan hengen versiota ei ole farmarista ollut saattaa olla vaikeampaa kasvattaa matkustajamäärää.
     
  3. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Ei saa enää, muuttu vissiin 2008. Ne autot missä lisäpenkit on, saa olla, mutta enää niitä ei voi muutoskatsastaa semmoisiin joissa ei ole.
     
  4. p.levonen

    p.levonen 1st gear

    ongelmaksi vissiin muodostuu turvavyöt,,, pitäisi olla tehtaan asentamat/mitoittamat kiinnityspisteet ja vyöt
     
  5. jksa

    jksa 3rd gear

    No tuollehan ei sitten voi mitään täytyy vaan koittaa kattella ens kesäks semmosta jossa on jo penkki valmiina.

    Kiitokset vastanneille.
     
  6. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Ei auta vaikka olisi ne turvavyöt ja niskatuet, ei saa katsastettua lisäpenkkejä...
     
  7. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Kyllä saa jos ja kun kolmannen istuinrivin istumapaikat lasketaan varsinaisiin istumapaikkoihin. Ainakin GM tuotteet on näin, Henry F:n versioista en osaa suoraan sanoa kun on ollut vain pakuja niistä :eek:
    Orkkis penkki ja vyöt (tai vastaavat)sinne ja muutoskatsastus, tarkastettava tietysti että kantavuus riittää (75kg x istumapaikka). Yleensä taitaa olla turvavöille valmiit kiinnityspisteet valmiina?
    Henkilöauton tavaratilaan ei siis ole saanut enää hyväksyä TILAPÄIS istuimia joita ei siis lasketa mukaan istumapaikkalukuun... tämä koskee yleensä euro/japsi kotteroita.
     
  8. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    onnistuu. useimmissa farkuissa on ainakin pultin reiät turvavöille, ja ainakin jenkkifarkkuja löytyy (vieläkin) purettavana, vaikka alkavat siirtyä kunnostuskohteiksi pikkuhiljaa.
    80-luvun capricehauturiin laitettiin lisäpenkki eikä katsastaja ihmetellyt yhtään. vyöt löytyi tietty toisesta alunperin 8hengen mallisena myydystä piilofarkusta.
     
  9. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Meillä oli ainaki kaprisessa semmoset paikallaan, vaikkei niitä lisäpenkkejä ollu ja takapenkkiki oli kova. Vissiin ne lisäpenkit on sinne alunperin laitettu tehtaalla ja sit maahantuojan toimesta heivattu pois kun tuotu pakuna.....
     

Kerro tästä muillekin!