Sacramento Autorama 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja JanneK, 19.2.2012.

  1. JanneK

    JanneK 3rd gear

  2. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Kuva #77 & 78, aijaijai kun on maukkaan värinen.
     
  3. JanneK

    JanneK 3rd gear

  4. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Ensimmäisen linkin kuvissa 73-76 oleva kummajainen nostattaa taas fiiliksiä... :D . Varmaan joku lapsuudesta johtuva alitajuntainen, rakettiautojen tulemiseen(ja avaruuskorkkareiden lukemiseen) liittyvä, ei kuitenkaan kovin pahalaatuinen "trauma" saa aina ihailemaan tommosta renkaatonta leijujaa... Näin aikuis-iällä tiedän että siellä on renkaat....vai onko sittenkään.......
     
  5. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Tyynekin oli päässyt kuvaan #24
    liekkö Silvarello taas asialla :)
     
  6. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    8) Juu mieletön Art Deco luomus ja vieläpä neliovinen avo! Aika pitkälle tollanen tulossa minun uusimpaan öljyväri kyhälemään streamliner junan kera... Tosin autoyhtiö on toinen .Taulu ollut jo tekeillä viitisentoista vuotta, joten sitä ei tiedä koska valmistuu. :rotfl:
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Saatara, jotta '30-'40 lukujen coupe Lincolnista sais hienon kotelokulkimen! Niitähän on muutamat tehtykin etu-umpiloksuilla, mutta ilmeisesti vittuilessaan ovat chopanneet ne pilalle ja tehneet muutenkin niistä hitekki rumiluksia. Toivottavasti joku tyylitietoinen tekee ideasta katselukelpoisen vanhanajan meininkiä kunnioettaen. :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!