Sadevedet pyrkii sisään Aspeniin

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja freetime-cruiser, 14.5.2012.

 1. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Aspeneiden sielun elämään enemmän tutustuneet kertokaahan, mistä se sadevesi pääsee Aspenin lattialle?
  Kyseessä perus Sedan '79.

  Konehuoneen puolelta olen putsannut ne 3 kanavaa joiden kautta konepellin ritilöistä koppaan satavat vedet pitäisi (kai?) valua konehuoneeseen, mutta jostain lorottaa edelleen sisään.
  Tuntuisi että sieltä tuuletusventtiilien kautta tiputtaa vettä suoraan keskelle kartturin jalkatilaa (tulipeltiä kohti kiipeävä maton etureuna on kuiva), kai siellä joku systeemi on jonka kautta sadevedet pitäisi valua auton ulkopuolelle?

  Tuulilasin reuna on tietty myös yksi vaihtoehto, tuulilasi on vaihtoon menossa mutta torstaille lupailee taas kohtuullista sadetta ja toistaiseksi Dodge on ulkoruokinnassa :-?
   
 2. 69

  69 3rd gear

  Meillä vuosi tuulilasin välistä, hitsasin koko yläreunan uusiksi.
   
 3. Rust Devil

  Rust Devil Gearhead

  Veikkaan,että vesi tulee siitä mistä lämppäri ottaa raittiin ilman sieltä kaukalosta.
  Siellä on semmonen peltikaulus pistehitsattuna kaukaloon,sinne on voinu korroosio iskee.
   
 4. smuige

  smuige Gearhead

  samaa mieltä kun edellinen, hitsaussessiot edessä...
   
 5. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Toivotaan että ei, joutus vissiin lämppärisysteemit purkamaan pois ja hitsaamaan sisäpuolelta? Sieltä konehuoneen puolelta en ainakaan nähny sitä rakoa mistä lämppäri ilman ottaa, lienee siellä sivussa?

  No tiivistelin joutessani tuulilasin liimauksia, torstaina sitten nähdään vieläkö ropisee sisälle.
   
 6. Kuutoshullu

  Kuutoshullu 2nd gear

  Mulla kans lanceris tätä ongelmaa vaan ei tuu pelkällä sateella kyllä auto täytyy oikein pestä että sitä jostain tulee muutama tippa... Tai no desilitra... Epäilen kans että tuosta tuulilasin välistä mulla tulee... Ulkoapäin ei ainakaan näy mitään ruostetta... Taikka että pääsis ves sisään... Ja valuu siitä etutolpan etuosan kohtaan alas... ELi just tuulilasin reunasta mutta tiedä häntä Mitenkä onko tollanen lasi hankala ottaa pois vai lasi ei sais rikki mennä kun siin on noita verotarroja ja ne täytyis koittaa säilyttää... :eek:
   
 7. lumlum

  lumlum 3rd gear

  Täällä on sama vika. Tulee ainoastaa kuskin puolelle jalkatilaan. Jos tuuletusventtiili on auki, tulee enemmän, samoin suoraan tai takakenoon pysäköitynä. Loogisesti vähiten valuu siis sisään alamäkeen stopattuna, tuuletusräppänä kiinni.

  Imuroin teollisuusimurilla kaikki neulaset tms. mäkeen (kuten joka vuosi), mutta nyt tuntu imevän jotain massaa kans, varmaankin edellä mainitun ilmanoton ympäriltä.

  Oli kerran oikein kunnolla vettä lattialla, mutta ny on taas hillinnyt...
   

Kerro tästä muillekin!