Sadevedet pyrkii sisään Aspeniin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja freetime-cruiser, 14.5.2012.

  1. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Aspeneiden sielun elämään enemmän tutustuneet kertokaahan, mistä se sadevesi pääsee Aspenin lattialle?
    Kyseessä perus Sedan '79.

    Konehuoneen puolelta olen putsannut ne 3 kanavaa joiden kautta konepellin ritilöistä koppaan satavat vedet pitäisi (kai?) valua konehuoneeseen, mutta jostain lorottaa edelleen sisään.
    Tuntuisi että sieltä tuuletusventtiilien kautta tiputtaa vettä suoraan keskelle kartturin jalkatilaa (tulipeltiä kohti kiipeävä maton etureuna on kuiva), kai siellä joku systeemi on jonka kautta sadevedet pitäisi valua auton ulkopuolelle?

    Tuulilasin reuna on tietty myös yksi vaihtoehto, tuulilasi on vaihtoon menossa mutta torstaille lupailee taas kohtuullista sadetta ja toistaiseksi Dodge on ulkoruokinnassa :-?
     
  2. 69

    69 Gearhead

    Meillä vuosi tuulilasin välistä, hitsasin koko yläreunan uusiksi.
     
  3. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

    Veikkaan,että vesi tulee siitä mistä lämppäri ottaa raittiin ilman sieltä kaukalosta.
    Siellä on semmonen peltikaulus pistehitsattuna kaukaloon,sinne on voinu korroosio iskee.
     
  4. smuige

    smuige Gearhead

    samaa mieltä kun edellinen, hitsaussessiot edessä...
     
  5. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Toivotaan että ei, joutus vissiin lämppärisysteemit purkamaan pois ja hitsaamaan sisäpuolelta? Sieltä konehuoneen puolelta en ainakaan nähny sitä rakoa mistä lämppäri ilman ottaa, lienee siellä sivussa?

    No tiivistelin joutessani tuulilasin liimauksia, torstaina sitten nähdään vieläkö ropisee sisälle.
     
  6. Kuutoshullu

    Kuutoshullu 2nd gear

    Mulla kans lanceris tätä ongelmaa vaan ei tuu pelkällä sateella kyllä auto täytyy oikein pestä että sitä jostain tulee muutama tippa... Tai no desilitra... Epäilen kans että tuosta tuulilasin välistä mulla tulee... Ulkoapäin ei ainakaan näy mitään ruostetta... Taikka että pääsis ves sisään... Ja valuu siitä etutolpan etuosan kohtaan alas... ELi just tuulilasin reunasta mutta tiedä häntä Mitenkä onko tollanen lasi hankala ottaa pois vai lasi ei sais rikki mennä kun siin on noita verotarroja ja ne täytyis koittaa säilyttää... :eek:
     
  7. lumlum

    lumlum Gearhead

    Täällä on sama vika. Tulee ainoastaa kuskin puolelle jalkatilaan. Jos tuuletusventtiili on auki, tulee enemmän, samoin suoraan tai takakenoon pysäköitynä. Loogisesti vähiten valuu siis sisään alamäkeen stopattuna, tuuletusräppänä kiinni.

    Imuroin teollisuusimurilla kaikki neulaset tms. mäkeen (kuten joka vuosi), mutta nyt tuntu imevän jotain massaa kans, varmaankin edellä mainitun ilmanoton ympäriltä.

    Oli kerran oikein kunnolla vettä lattialla, mutta ny on taas hillinnyt...
     

Kerro tästä muillekin!