Sähinä ja surina pois mankasta...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja aaCHEVY, 11.7.2004.

  1. aaCHEVY

    aaCHEVY Gearhead

    Mankka pelaa muuten hienosti, mutta kun kytkee ilmastoinnin päälle ja puhaltimen päälle. Niin johan alkaa säriseen ja suriseen. Yritin jo parannella mankan maadoitusta, mutta ei ollu vaikutusta.
     
  2. jack79

    jack79 1st gear

    Haiskahtaisi että puhaltimen moottori kipinöi eli kollektorin ja hiilien välissä.

    Pienissä sähkömoottoreissa on plussa ja miinus navoista kondensaattorit sähkömoottorin ulkokuoreen.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: jack79 2004-07-11 15:21 ]</font>
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    tarkista muiden sähkömoottoreiden maadoitukset.jos ammattilaisharrastaja purkaa vehkeitä unohtuu yleensä maa johdot pois termillä ei noita tarvii,mullahan on akulta runkoon.yleensäkin tehdas ei turhia vehkeitä sinne laittele vaikka harrastajat sivuleikkurin kanssa sähköjä korjailee
     
  4. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Parhaiten tuon saa pois kun laittaa mankalle uuden, oman johdon akulta asti ja samoin oma suora maajohto runkoon. Aika tyypillinen homma jos mankalle on otettu virrat ns. rosvo-liittimillä ties mistä johdosta..
     
  5. Hämis

    Hämis 1st gear

    monesti auttaa myös jos mankan runko ei ota koriin. eristä mankka korista.
     

Kerro tästä muillekin!