Sähköauto-uskovaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja viikinki75, 10.4.2019.

 1. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Inlinee tykkää tästä.
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Tais juu tulla kaks kesää takaperin mikäli muistelen oikein.
   
 3. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Mikä on kellekkin halpaa on suhteellista. Kyllä tuolla viime malmin pre cruisessa oli aika monta laitetta, mihin on aika varmasti pellin alle pistetty kymppitonni, ellei enemmänkin, saati mihin muuhun hakattu rahaa. Eikä kaikki niistä kundeista aja muita ajojaan tonnin pommeilla, asu purulootassa böndellä jne.

  Joten tavallaan on turha vängätä, mikä on halpaa tai kallista. Jokainen harrastaa tavallaan ja käyttöautoilee tavallaan. Kyl mä ymmärrän jos joku työkseen melkein ajaa, että se auto on hyvä. Monella vaan se on sitten diiseli tähtikeula tai rinkelikeula. Eikä nekään ilmaisia laitoksia ole.

  Kun jokaisen katiskan, millä me ajellaan, on joku ostanut uutena. Eipä niitä "ikiliikkuja" mersujakaan kellään olisi, jos olisi todettu liian kalliiksi. Kai olisi parempi jos maa olisi täynnä vaan ladoja, warreja ja mosseja?
   
  Catiska, impala-63 ja Isamu tykkäävät tästä.
 4. janiluo

  janiluo Gearhead

  En ole ottanut kantaa tuollaisiin asioihin. Tuo irroittamasi lause oli vastaukseni muuhun kysymykseen ja tulkintasi siitä on väärä. o_O

  - Jani -
   
 5. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead


  Moni tulkinta täällä on väärä. Kuten tämä sivujen vänkkäys siitä, kun jankataan ettei ole rahaa hankkia sähköautoa, ei ole halua hankkia sähköautoa, jne.

  Missähän tässä oli kysymys?
   
  Isamu tykkää tästä.
 6. janiluo

  janiluo Gearhead

  Jos et ymmärrä lukemaasi niin älä yritä muuttaa sisältöä niin että sinä sen ymmärtäisit ja keksiä muille uusia mielipiteitä. Silloin on parempi että annat vaan olla.
   
 7. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Meitillä täällä vuokrakasarmilla ei ole ollut mitään puhetta että sähkötolppia muutettais. Nyt niihin tulee papua 2 h kerrallaan, ajastimella. Oli hommaa että sai pidettyä edes ryslerivainaan virroissa. :D
   
 8. Kalja imuri

  Kalja imuri 1st gear

   
 9. impala-63

  impala-63 Gearhead


  Näinhän se on. Jokainen laittaa rahansa kiinni siihen minkä katsoo tarpeelliksi. Itse laitan kanssa harrastevehkeisiin huomattavasti suurempia summia kiinni kuin käyttöautoon.

  On kuitenkin useampi projekti, harrikka, vene. Kaikki kun möisi pois niin uudella teslalla voisi ajella ja jäisi vielä rahaa "tankatakin" sitä :D

  Itse kun ajattelen että niiden arvo säilyy ja maksan vaan käytöstä.

  Aulis vaahtosi tuolla ketjun alkupäässä että rikkaat ajaa sähköautoilla ja nettiautossa sillä on kaksi autoa myynnissä yhteensä 165 000€. Kuka vittu täällä on rikas !!

  Jos joku muistaa vielä alkupäästä kun Herra Catiska kertoi paljonko ajaa vuodessa niin se taisi olla joku 65tkm. Taisi vielä viitata että työajoja. Laskekaa pojat nyt vähän. Jos työajoja olisi esim.50tkm niin se tarkoittaa 22500€ verotonta tuloa !! jos 60tkm niin 27000€ !!! Kotona tai hotellissa ladatessa ei ole kallista ja eipä vissiin teslaa tarvitse huoltaa paljoa?

  Se kilometrikorvaus jää melkein kokonaan käteen silloin. Kierros renkaita kesässä ja toinen talvella?

  Eikö sanonta mene You need to spend money to make money ?

  Itselleni ei vaan vielä tällä hetkellä sähkis toimi mutta jonain päivänä varmasti kyllä.

  Rauhaa ja rakkautta kaikille :p

  PS en ole hippi
   
  Catiska, Isamu, Stang_81 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Taitaa olla salarikas..
   
  impala-63 tykkää tästä.
 11. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

 12. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

 13. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Mihin helvetti noissa se ajoneuvovero perustuu? Eikö se ole co päästöjen mukainen ja käsittääkseni täys sähkärissä se on nolla? On tämä mahtavaa omistaa ylipäätään jotain tässä maassa kun siitä saa aina vaan maksaa lisää veroja.
   
 14. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  This is called hyvinvointiyhteiskunta ja se ylläpidetään verorahoilla.
   
 15. MudMax

  MudMax Gearhead

  No noille sähkövatkaimille ajoneuvovero olisi täytynyt ainakin kymmenkertaistaa, että maksaisivat edes oman osuutensa teiden käytöstä, v*tun pummit!
   
 16. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  kyllä ne maksut nousee mitä enemmän niitä tulee ja vanhoja poistuu,valtio on ilmoittanut että 8.1 miljardia autoilijoilta kerättävästä rahasta ei tulla luopumaan.samasta rahasta korvataan puolet julkisten kärryjen lipun hinnasta tukena.suomessakun pitää kaikkia isoja firmoja tukea
   
 17. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Sähköautossa on käyttövoimavero, jota nyt nostetaan kun autovero poistetaan.
   
 18. Catiska

  Catiska Gearhead

  Sieltä se kateuden kaunis kukka taas ponnistaa maan rakosesta...
   
 19. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Kateutta tai ei, niin tottahan hän puhuu.

  Osa sähköautoilun gloriasta tuntuu osalla olevan se, että " jee ei tarvi maksaa sitä tätä ja tota", vaan kyllä sekin muuttuu mitä isompi osa teillä kulkevista vehkeistä on spermavatkaimia.
   
  Desoto57 tykkää tästä.
 20. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  [​IMG]
   
  Desoto57 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!