Sähkölasit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kuupakko, 24.2.2005.

  1. Kuupakko

    Kuupakko 1st gear

    Paleltaakohan chevyn ikkunannostimia kun varsinkin pakkasella ovat aivan tautisen hitaat? Tuntuu etteivät jaksaisi millään laskeutua alas asti, saati sitten mennä vielä ylös!! Varmaan on jokin muu hämminki kuin pelkkä kylmä ilma? Varsinkin takalasi (blazer) tahmoo aika vahvasti.
     
  2. hyty

    hyty 1st gear

    veikkaisin et nostimiin on päässyt tuon vaseliinin sekaan vettä joten vähäjumittaa... autto mul ainaski kun purin ja putsasin vuosisitten, tosin sama ois edessä... prk...n ikkuna tivarit kun on vähä huonos hapias...
     
  3. Stone

    Stone 3rd gear

    Tyhmähkö kyskä liittyen sähkölaseihin: Tuli tuossa pantua merkille, että GM-STW:n (Olds) takaovien lasit laske kuin noin 2/3, ja pysäävät just samalle korkeudelle -> ominaisuus vai vika?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Harvassa autossa ne takaovenlasit laskeutuu alas asti, johtuen oven muodosta.
     

Kerro tästä muillekin!