Sähkölukot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Cammer, 16.5.2002.

  1. Cammer

    Cammer 1st gear

    Millainen sähkölukkosysteemi on Blazerissa? Onko paha jälkiasentaa?

    Laiskaksi tulee, kun ei jaksaisi enää eukolle mennä avaamaan ovea ja sitten kiertää omalle puolelle ;)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Asenna kauko-ohjattu hälytin, joka ohjaa myös keskuslukkoa. Hälyttimellä voi ohjata suoraan ovimoottoreita, jotka eivät maksa juuri mitään. Keskuslukon ohjainboksia tai erillisiä katkaisijoita ei tarvita. Blazerin oviin sopii ovimoottorit kuin tyhjää vaan.
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mulla on laitettu vaniin Enforcerin kauko-ohjattava keskuslukitus/hälyt. Autossa on siis hälyt kaikissa ovissa ja konepellissä (tunnistimena ovien valokatkisijat ja samanlainen lisättynä konepellin alle) ja samaan sarjaan kuuluvat keskuslukituksen moottorit kaikissa ovissa.
    Ovat nyt toimineet moitteettomasti 3 vuotta, jopa auton sivussa olevassa liukuovessa. Eli "avaimenperän" nappia painamalla kaikki ovet menee lukkoon ja hälyt päälle ja samoin taas pois. Ehdoton juttu etenkin kesän reissuilla kun ollaan ja pysähdellään milloin missäkin niin naps vaan ja auto on lukittuna tai taas kaikki ovet auki.
     

Kerro tästä muillekin!