Sähkösäätöiset penkit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jori85, 11.4.2020.

 1. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Eli penkit sähkösäädöllä ja ei liiku mihinkään. Ääni kuuluu kun säätimistä koittaa liikuttaa eli jotain eloa on jossain? Auto on oldsmobile 88 vm.1961. Mitään vinkkejä/vastaavia kokemuksia, missä vika?
   
 2. maverick999

  maverick999 3rd gear

  pyöriikö moottori vai naksahtaako vain?
   
 3. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Pyörii. Mutta ei pienintäkään liikettä mihinkään suuntaan. Oon tässä jo miettinyt että pitäisi viritellä "manuaali" käytölle toi etäisyyden säätö jotenkin....
   
 4. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Jos on samanlainen systeemi kuin "normaalisti", niin moottorista pitäisi lähteä joko kova tai vaijerityyppinen joustava akseli, jolla ajetaan matoruuvia. Jossain omassa autossa oli tämmöinen akseli poikki juuresta ja tein ruuvimeisselistä uuden o_O.
  Eli penkki irti ja moottori pois ja tutkimaan. Hyvä sentään että moottori toimii, luulisi siinä mielessä olevan korjattavissa.
   
  Muokattu: 21.4.2020
 5. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Täytyy toi penkki ruuvailla irti ja tutkia mitä tehtävissä... eihän siinä muuten mitään mutta penkki vaimolle liian kaukana ja täytyy viikonloppuisinkin aina ajaa itse.... tai etsiä itseni mittainen kuski ;)
   
  maverick999 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!