Sähkösohvan asennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja bathory, 20.2.2020.

 1. bathory

  bathory Gearhead

  Juuh elikkäs miten kuuluu kytkeä kun sohvan palautuspainokatkaisija kaksitoiminen (up ja down) mutta siihen tulee kolme liitäntää ja itse sohvan moottoriin tulee kaksi johtoa, keltainen ja valkoinen? Jotenki releillä tms?
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  [​IMG]
   
  bathory tykkää tästä.
 3. bathory

  bathory Gearhead

  Kiitos. Tota ei varmaan mistään tiiä kumpi moottorin johdoista on kumpi. Koitan tolla yrittää ja kyselen sit lisää :D

  Onko noi releet siis sellasia, joissa kahdet erilliset kärjet? Minkäköhän kokosen sulakkeen laittaisi. Moottorissa mitään tyyppikilpeä tms.
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Kokeile ihan vaan piuhoilla kumpaan suuntaan liikahtaa ja siitä päättelet loput. Rele on normaali vaihtokoskettimella oleva. Niissä on yleensä kyljessä painettu tuo vastaava kaavio ja siinä numerot liitäntäpinneille ja samat numerot liittimissä. Jos sulla on sulakkeita kokeiluun, niin aloita 10A:lla ja jos ei kestä, sitten isompi.
   
 5. bathory

  bathory Gearhead

  Voisitko vielä merkata kuvaan, mikä releen napa nro, mihinkin kohtaan varuiksi kiitos :)
   

Kerro tästä muillekin!