sähköt purkautuu,missä vika?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja make_110, 28.4.2006.

  1. make_110

    make_110 3rd gear

    Sähköt häviää ihmeellisesti :eek: ,eilen ei lähteny ja ku oltiin saatu käyntiin ja ajeltu lenkkiä et latautuis niin sitten taas aamulla lähti normaalisti käyntiin ja taas neljä tuntia ni ei enää lähdekään vaan ei riitä virkaa, ja ajettiin nyt aamusta jonkun verran matkaa. Laturi pitäs olla just vaihettu. Auto Chevrolet Biscayne -65 230cid ja manuaalilla.
     
  2. JAZZU80

    JAZZU80 Gearhead

    OISKO AKKU NÄHNY PARHAAT PÄIVÄNSÄ :)
     
  3. make_110

    make_110 3rd gear

    Pitää koittaa toisella akulla.Mut se siinä on kummaa ku välillä häviää ja välillä ei.
     
  4. JAZZU80

    JAZZU80 Gearhead

    MINULLAKI OLI SAMOJA OIREITA JA AKUN VAIHDOLLA SELVISIN,JOTEN LAINAA KAVERIN AKKUA PARIKSI PÄIVÄKSI.. JOS SAMA VIKA NIIN TÄYTYY RUVETA SELVITTÄÄ MISTÄ PURKAA :D
     
  5. Rover v8

    Rover v8 Gearhead

    Mulla oli käyttiksessä (bemarissa) ruiskuboxissa kosteutta, purkas akkua aina sillon tällön, aina ku muijan piti mennä kiireellä töihin ni akku tyhjä.
    Sit rupesin ettiin vikaa niin päävirta rele veti koko ajan, ja sit boxi irti, hiukan crc:tä ja paineilmaa perään ja nyt kunnossa.

    Kannattaa kokeilla kun paat akun kengän kii että naksuuko joko rele jossain? Tai sitten mittaat yleis mittarilla (mikäli omistat sellasen) että viekö joku virtaa?
     
  6. MiCiC

    MiCiC 1st gear

    Oma kervo teki samaa kesällä.

    Toinen akku ja apuvirtakaapelit. Plus-pihti kiinni ja naputat miinuspihillä napaa, jos sätii niin akku on finito eli oikkarissa. Konsteja on tämänkin toteamiseen useita.

    Lataako laturi? Säätääkö säädin?
     
  7. ake79

    ake79 Gearhead

    sma vika

    mulla on kanssa sama vika eli purkaa akkua(vaikka uusi) ja päävirta kytkin on poissa.ettei vaa ois laturi tai startti oikosissa.
     
  8. ake79

    ake79 Gearhead

    sama vika

    ainii auto on 67 dartti
     
  9. MiCiC

    MiCiC 1st gear

    Onko ongelmanaiheuttaja löytynyt?
    Mielenkiinnosta huutelen.. :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!