sähköt purkautuu,missä vika?

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja make_110, 28.4.2006.

 1. make_110

  make_110 3rd gear

  Sähköt häviää ihmeellisesti :eek: ,eilen ei lähteny ja ku oltiin saatu käyntiin ja ajeltu lenkkiä et latautuis niin sitten taas aamulla lähti normaalisti käyntiin ja taas neljä tuntia ni ei enää lähdekään vaan ei riitä virkaa, ja ajettiin nyt aamusta jonkun verran matkaa. Laturi pitäs olla just vaihettu. Auto Chevrolet Biscayne -65 230cid ja manuaalilla.
   
 2. JAZZU80

  JAZZU80 Gearhead

  OISKO AKKU NÄHNY PARHAAT PÄIVÄNSÄ :)
   
 3. make_110

  make_110 3rd gear

  Pitää koittaa toisella akulla.Mut se siinä on kummaa ku välillä häviää ja välillä ei.
   
 4. JAZZU80

  JAZZU80 Gearhead

  MINULLAKI OLI SAMOJA OIREITA JA AKUN VAIHDOLLA SELVISIN,JOTEN LAINAA KAVERIN AKKUA PARIKSI PÄIVÄKSI.. JOS SAMA VIKA NIIN TÄYTYY RUVETA SELVITTÄÄ MISTÄ PURKAA :D
   
 5. Rover v8

  Rover v8 3rd gear

  Mulla oli käyttiksessä (bemarissa) ruiskuboxissa kosteutta, purkas akkua aina sillon tällön, aina ku muijan piti mennä kiireellä töihin ni akku tyhjä.
  Sit rupesin ettiin vikaa niin päävirta rele veti koko ajan, ja sit boxi irti, hiukan crc:tä ja paineilmaa perään ja nyt kunnossa.

  Kannattaa kokeilla kun paat akun kengän kii että naksuuko joko rele jossain? Tai sitten mittaat yleis mittarilla (mikäli omistat sellasen) että viekö joku virtaa?
   
 6. MiCiC

  MiCiC 1st gear

  Oma kervo teki samaa kesällä.

  Toinen akku ja apuvirtakaapelit. Plus-pihti kiinni ja naputat miinuspihillä napaa, jos sätii niin akku on finito eli oikkarissa. Konsteja on tämänkin toteamiseen useita.

  Lataako laturi? Säätääkö säädin?
   
 7. ake79

  ake79 Gearhead

  sma vika

  mulla on kanssa sama vika eli purkaa akkua(vaikka uusi) ja päävirta kytkin on poissa.ettei vaa ois laturi tai startti oikosissa.
   
 8. ake79

  ake79 Gearhead

  sama vika

  ainii auto on 67 dartti
   
 9. MiCiC

  MiCiC 1st gear

  Onko ongelmanaiheuttaja löytynyt?
  Mielenkiinnosta huutelen.. :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!