Sähkötrukki ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja modfield, 13.1.2017.

  1. modfield

    modfield 1st gear

    Hieman neuvoja kaipaisin ja ajattelin, jos täällä olis jollain jotain tietoa näistä. Sähkötrukista ohjainkortti rikki, ei kulje oikeen mihinkää. Suunnittelin tilata kiinasta tällaisen tarvike nopeudensäätimen, millä luulisin saavani taas ajomoottorin eloon. Kysymys kuuluu että kärähtääkö tuo, kun kortin max teho 24v näyttäis olevan 2400w, kun trukin ajomoottori on 24v 3000w. Toimis edes puolella teholla, niin riittäisi :D, Pultti kaasupolkimen alle rajoittamaan vai kuinka nää toimii? Kiitos jo etukäteen jos osaat auttaa



    https://www.aliexpress.com/item/Foo...93972.html?spm=2114.10010108.1000023.1.2X3DSy



    [​IMG]
     
  2. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Eikös tuossa sanota että 5000 wattia? tuo 100A on alakantissa tuohon sun 165 amppeeriin.
    Mutta hinta on niin halpa että kokeilisin vaikka pienemmillä sulakkeilla, jos suunnanvaihtokin on jo rakennettu tuohon. Vaarana on kai vain että kortti poksahtaa tai sulaa.

    Laitoin joskus vanhaan Atlettin työntömastoon uuden Curtisin moottorinohjauksen, ja siinä piti lisätä vielä suunnan vaihtava kontaktori, kun vanha systeemi toimi eteen omilla ja taakse omilla kontaktoreilla. Lisäksi piti tehdä tuo kaasupedaali joka potikkaa käyttää. Se syntyi halvasta wahwah pedaalista. Moottoriin tuli kyllä älyttömän hyvä vääntö. Hintaa noille tuli noin tonnin verran. Curtis boxi 700 ja suuntakontti 200 plus muu hilpe.
    Mutta hirveä pähkäily ja puhelin soittoja joka suuntaan että osasin tehdä.
    https://www.aliexpress.com/store/pr...ECTRIC-FORKLIFT-STACKER/812333_596310101.html

    Nyt kun tarkemmin katsoin tuota kiinan korttia niin ei kai tuo toimi kun kun johonkin pikku moottoreihin, ja trukin moottorihan on neljällä piuhalla että suunna vaihtokin taitaa tulla ongelmaksi.
     
    Muokattu: 13.1.2017

Kerro tästä muillekin!