Säleikkö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja tiitikki, 5.4.2005.

 1. tiitikki

  tiitikki 1st gear

  Etsii edelleen säleikköä Lagunaansa hän... Netistä löytyi tällainen kuva:

  http://www.ecparts.net/JGregory76.jpg

  Tällaista siis etsiskelen. Tuossa Caminossa näyttää olevan samanlainen keulaosa kuin Lagunassa. Mielenkiintoista... 8)
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ponchon vai vai Buickin 73-77 A-bodyn keulapala?
   
 3. tiitikki

  tiitikki 1st gear

  Missähän Buickissa olisi samanlainen...? Tai missähän muussa autossa...
   
 4. redneck

  redneck 1st gear

  Eikös Laguna ole Chevellen varustepaketti tms.?
  Taitaa olla vaikea löytää suomesta/mualimalta ehjää keulapalaa.
  En ole nähnyt Lagunaa kun 2kpl. Ton sun auton(tosin vain kuvassa) ja sit täälläpäin olevan -75:n jonka keulaosa on vähän pystympi kun tuossa sun autossa. Oli muuten myytävänä ainaskin viime keväänä tää Pohjanmaan Laguna.
   
 5. tiitikki

  tiitikki 1st gear

  Näinhän se on, mutta käsittääkseni Laguna on myös Malibun varustepaketti. Omani pitäisi olla Malibu korimalliltaan. Vaikeuksia on ollut löytää, mutta jospa se vielä jostain eteen putkahtaisi. Ei kai pitäisi hankkia harvinaisuuksia. Mä oisin kyllä kiinnostunut tosta 75 Lagunasta. Kuvia? Muuta tietoo??
   
 6. redneck

  redneck 1st gear

  Kuvia on joskus ollut, mutta eipä löytynyt enää.

  Chevy on -70 luvun lopulla tuotu suomeen ruotsista(?) Maalattu suomessa joskus met.punaiseksi ja ovipahvit valkoiseksi. Ei muuten kestä montaa vuosikymmentä noi vinyylimaalit. On edelleen samassa kuosissa kun viime vuosituhannen loppussa. Ruostetta löytyy lähinnä takapyörän koteloista. Verhoilu homeessa, likainen ja kulahtannut. Tekniikka lienee kunnossa(350+350). Kauempaa katottuna auto näyttää siistiltä, mutta töitä siinä kyllä on. Katsastettu pari vuotta sitten. Säilytetään sisätiloissa.
  Oli myytävänä ainakin viime syksynä.

  Kts.yv.
   

Kerro tästä muillekin!