Saisko Suomessa leimaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja zet28, 24.1.2007.

  1. zet28

    zet28 Gearhead

  2. rrauta

    rrauta 3rd gear

    ei.
     
  3. Jimi

    Jimi Gearhead

    Teoriassa kyllä saa, se vaatii vain hieman isompaa lompakkoa, eli omavalmisteena, vuosimalliksi tulee -07 ja piensarjatyyppihyväksynnän vaatimukset pitää täyttää.

    -Jimi-
     
  4. zet28

    zet28 Gearhead

    On se hienoo asuu täällä kekkoslovakiassa,missä kaikki kivat asiat tehdään niin v..... vaikeiks :mad:
     
  5. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Ei varmaan valmiiksi lasikuituista tuontirodia pysty kovinkaan helpolla, mutta onhan niitä lasikuitukoppaisia rodeja Suomessa jo muutenkin?
    Esimerkiksi se kirkkaan punainen '32 jossa on liekit. Liikkunut myös stadin cruisingeissa ja veekasissakin ollu esittely.

    Sitä en muista oliko puuhakilvet vai oikeat.
     
  6. zet28

    zet28 Gearhead

    Jostain muistan lukeneeni tai kuulleeni,et jos se on Suomessa tehty niin onnistuu,viisaammat ja asioista perillä olevat korjatkoon jos toikaan ei pidä paikkaansa
     

Kerro tästä muillekin!