Saksaan motukalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja slitre, 31.3.2011.

  1. slitre

    slitre 1st gear

    Hola, tietäjät...huhtikuussa osasto liikahtaa mopoilla Saksan maalle...onko overdriven mp ukoilla kokemuksia/tietoa/vinkkejä
    kyseisen maan kuvioista, mopoilijan kantilta katsottuna???

    Kiitoksia etukäteen :)
     
  2. Holley

    Holley Gearhead

    Onhan jotain. Autobahnilla ei kannata jäädä roikkumaan vasemmalle kaistalle, jollei aja kaasu pohjassa Hayabusalla. Yllättävän kovaa liikkuvat nopeimmat. Toisaalta kaistojen välissä ruuhkissa kannattaa oikeasti mennä jonojen seistessä, sillä siellä tehdään tilaa toisin kuin täälllä. Autobahnalla matka taittuu (ruuhkissa hitaasti), mutta pikkuteillä (upeat maisemat) keskinopeus jää yllättävän pieneksi. Ns. "kantatiet", joita täällä on, ikään kuin puuttuvat. Yllättävän paljon Saksassa on tietöitä, liikenne on hyvin kurinalaista ja kaikin puolin helppo maa ajaa minusta. Tietty oma rohkeus pitää kuitenkin olla! Vastaavasti myös kohteliaisuus: pysähdy, jos joku tulee suojatielle (täällä sekin on kuin Venäjällä). Majatalojen pitäjät suhtautuvat aika myötämielisesti motoristeihin.
     
  3. fennia

    fennia Gearhead

    Motarien rampit helvetin liukkaita sateella. Kannattaa olla varovainen.
     

Kerro tästä muillekin!