Saksan autovälittäjät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja juhhi, 29.3.2010.

  1. juhhi

    juhhi Gearhead

    Auton osto saksasta mietityttää ja OD:laisilla on varmaan kokemuksia kyseisestä toiminnasta. Arveluttaa pistää rahoja jonkun ventovieraan pankkitilille näkemättä livenä ostettavaa autoa. Kai ne suurimmaksi osaksi netissä ilmoittelevat välittäjät ainakin jollain tasolla on rehellisiä? Kertokaa kokemuksia kenellä homma toimii ja palvelu on hinta-laatusuhteeltaan asiallista. Alle 6 vuotta vanhaa Grand Cherokeeta olen kattellut...
     
  2. hevisevi

    hevisevi Gearhead

  3. juhhi

    juhhi Gearhead

    Otolla hyvät ja monipuoliset sivut ja antaa vastauksen moneen kysymykseen. Kannattaa varmasti käyttää Oton palveluita jos auton hankinta on Berliinin lähettyviltä.
     
  4. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Juur tulossa Lahtelaisen välittäjän kautta Audi. Tuontimesta.fi
    Suosittelen tätä, asian tuntevaa palvelua.
     
  5. juhhi

    juhhi Gearhead

    Risto se munkin "amerikanjenkin " saksasta hommas. Loisto kaveri...
     

Kerro tästä muillekin!