Saksan MG-kerhosta 5 kpl autoja pe 8.6. klo 7.45 Vuosaaressa

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 6.6.2012.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Perjantaina 8.6. klo 7.30 saapuu Saksasta viisi sikäläisen klubin autoa Suomeen (4 x MG TC -40-luvulta ja 1 x MGC 3-litraisella kuutoskoneella...) ja Vuosaaren satamaan. ABC-huoltamolla (Rahtarinkatu 2, Helsinki) on meillä treffit 7.45 tai sitten, kun saavat autot ulos laivasta.

  Pienimuotoisen MG-kerhotarvikkeiden kaupustelun jälkeen ajattelin kierrättää sakemanneja Helsingin rantoja pitkin Sibelius-monumentille, Kaivopuistoon, Pressanlinnalle ja kauppatorille, siitä suurkirkolle ja Mannerheimintietä Stadionille. Sen jälkeen Viikin kautta pikkuteitä vanhalle Lahdentielle ja siitä Lahteen lounaalle ja moottoripyörämuseoon, josta jatkavat Jyväskylään yöpymään ja edelleen Ouluun ja Kemiin.

  Mukaan saa liittyä millä tahansa klassikolla, jos perjantaina on vapaata ja haluaa piipahtaa Lahdessa. Eksyneille infopuhelin on 041-7706088, joka pärähtää meikäläisen taskussa. Itse olen Helsingin pään kierroksen mukana, mutta tuo Lahteen lähtö riippuu vähän aikataulusta, kun nokisutari olisi tulossa iltapäivällä sotkemaan aikataulukuvioita...
   
 2. aarteinen

  aarteinen 3rd gear

  Mihnäkä vaiheessa ovat tulossa Ouluun? Me kun ajetaan Viron reissulta su-iltana yöksi Vammalaan (of all places) ja maanantaina rantoja pitkin Ouluun. Voisi ensi viikolla vaikka jututtaa porukkaa esim. Oulun automuseolla. Siellähän on brittisporttivuosi menossa.
   
 3. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Saksalaisella tehokkuudella: pe 8.6 Helsinki-Jyväskylä, la 9.6. Jyväskylä-Oulu, su 10.6. Oulu-Kemi-Ruotsi...

  Vähän toisenlaisella suunnitttelulla olisivat päässeet mukaan Viron retkelle, mutta pikajuoksu Suomen läpi oli kiinnostavampi vaihtoehto...

  E-P hoitaa Oulun päässä suhdetoiminnat ja toivottavasti aikatauluun sopii sunnuntaiaamun käynti Rompemarkkinoilla ja automuseolla.
   

Kerro tästä muillekin!