sammuu vasemmalle käännyttäessä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja hanekki, 11.5.2009.

  1. hanekki

    hanekki 3rd gear

    eli kyseessä -69 buick gs 400,435koneella.eli semmoinen mukava vika että kun käännyt vasemmalle auto sammahtaa.mutta oikealle kun mennään ei tiedä mitään.eli joutuu aina pelautuu jarru/kaasu yhdistelmällä jos meinaa kääntyä vasemmalle,ja mitä "rajummin" käännyt sitä nopeemmin sammuu.eli jos liruutat ihan hitaasti menee ihan ok.mikä tökkii???
     
  2. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    kuski liian punainen sosdemi ? :rotfl:

    Mites paikoillaan auto toimii ?

    onko ohjaustehostinta ? Tippuuko kierroksen enemmän kun vasemmalle kääntää ?

    kuullostaa todella kummalliselta !
     
  3. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    jokin sytytykseen liittyvä johto pääsee lyömään maihin liikkuessaan painovoiman avulla oikealle ??,polttoainemäärä tankissa alhainen/polttoainelinjan lähtö tankin vasemmassa reunassa ??,bensapinta kaasarissa liian alhainen ??
     
  4. hanekki

    hanekki 3rd gear

    paikoillaan ja muutenki toimii ihan hyvin,on ohjaustehostin.joo suoraan keskustaan menee ja oikeistoon,muttei vasemmistoon.joo ja tuntuu myös kummalliselta.
     
  5. hanekki

    hanekki 3rd gear

    ja se sammuminen on semmoista että ei sammu kerralla,vaan ikään kuin tuupertuu vähitellen,ja jos kerkeet laittaa hanaa niin lähtee ihan normaalisti.eli kierrokset laskee niin alas että sammuu.
     
  6. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear



    Kokeile vaihtaa puola, Mulla joskus sama vika... kun puola vaihdettiin niin taas mentiin.
     
  7. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Kaasarin bensapinnat liian matalalla?
     
  8. toivaja

    toivaja Gearhead

    ääni tuolle puolalle, aivan samanlaista ongelmaa kaverin autosta ihmeteltiin,kun oireili oikealle kurvattaessa, ja ihmeteltiin viellä enemmän kun yhden kropaamisen jälkeen sammuminen heittäytyikin vasemmalle kääntyessä ilmeneväksi?

    No puola oli poikittain koneen päällä ja oli tullu käänettyä puola toisin päin.

    Siitä se sitten selkis.
     
  9. hanekki

    hanekki 3rd gear

    tartteepa katella kumpikin vaihtoehto,nyt ei vaan oo joutanu.on pitäny tyytyä jarru/kaasu yhdistelmään.
     
  10. Selli

    Selli Gearhead

    Täällä ilmaantu samanmoinen ongelma tosin sammuu kumpaankin suuntaan kääntyessä. Jarru/kaasulla pystyy menee tai sitte jos ajaa täysin oviedellä ja kiekat liki tapissa ni ei sammu :) Tänään sammu kahesti jo ku tuolla pöristelin. Noh,ompahan jotain tekemistä taas :)
     
  11. nippelit.fi

    nippelit.fi 1st gear

    Mulla oli sama murhe aikoinaan, olin kiristänyt tilttiratin ja se paksu "rautalanka" jokä menee rattiakselin kyljessä sinne kammalle, oli pikkusen vääntynyt ja liikautti sen verran kampaa että auto ajoittain sammahti, ja nimenomaan vasemmalle käännyttäessä.
     
  12. rötvä

    rötvä 1st gear

    kokeilumielessä 401:sen päälle laitettu carter afb 600 tumppas myös jyrkästi vasemmalle käännyttäessä, korvakuulolta säädettynä tosin. puolikuurona tyydyin ruuvamaan holleyn takaisin
     

Kerro tästä muillekin!