Santa Pod- Finals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Kolina, 4.9.2008.

  1. hauta

    hauta 1st gear

    Olihan siellä finaaleissa oikea nolla-auto.Pitin tulla kesken kaiken rasvaamaan rata ja syyttää vielä jotain peltisuodatinta jollaista ei tulisi ko autossa käyttää.Sae 50 öljyt, kaksituntia odottelua alle 10C:n lämpötilassa ja sitten vetämään.Ei paljon järki päätä pakota.Lisää nolla-autoja ensi kaudelle.
     
  2. turbo

    turbo 3rd gear

    Ei kai se öljy noin ohutta ole? Käsittääkseni Lehtimäki käyttää Kendall GT-1 Nitro 70 eli SAE 70 kamaa.
    Ensi kaudelle suodatinkotelo kuulemma tehdään billetistä.
     
  3. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Märkäähän siellä on paikan päältä saatujen tietojen mukaan. Jos päästään ajamaan, ajetaan vain yksi lajittelukierros ja siirrytään suoraan pudotuksiin. Saapas nähdä mitä kenkä sanoo.
    Pääsin puhelimessa hehkuttamaan Lohjan aurinkoista, lämmintä säätä.
     
  4. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Liimasivat just ja alkoi SATAA.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Tänään tuntuu pääosan esittäjänä radalla olleen imuriauto ja sen kuski, kyllä on ollut kuivauskalustoa liikenteessä Podissa.
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Harmin paikka nixonin kannalta jos ei päästä ajamaan laisinkaan. Pyörien puolella Fredlundin poppoo ei varmaa pahemmin surisi jos sataisi huomennakin?
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Kolme päivää sadetta ja tänä aamuna vihdoin ensimmäiset startit ja suoraan Topikoilla. Näytti jo eka siivouskin olleen, ainakin weppikamerasta sai sen kuvan. Yrittävät tän päivän aikana ajaa koko skaban läpi. Saas nähdä miten äijien käy.
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Näyttääpi aika moista torikokousta olevan stripillä. Ei taida olosuhteet olla parhjaat mahdolliset. Ei ollut vielä radan rasvaus, vaan kuivausta ja pientä preppausta. Eka pari on pian tulossa viivalle.
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Yks lähtö Topikoilla. Nyt sataa...
     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Radan lampo 15.9c. Pikkusen joutuu kytkinukko pistamaan AT;ta peliin.
    Tai ei kait tuolla sateessa ennaan tartte pistaa mitaan peliin. :odroll:
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Mutta komee määrä niillä on noita imuriautoja radalla pyörimässä. Ei ainakaan kalustopulaan sorru toi touhu.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Nyt ne pääs taas ajamaan. Topikat on lajittelunsa ajaneet ja Haapanen ja Halinen kohtaa ekalla rundilla toisensa eli jonmi kumpi vähintään semeissä. Paavali saa ekalla rundilla vastaansa Carterin. Hyvään kuntoon rata on saatu.kun Carter vetäisi 4,9 ja Lex Joon 5,0 ajan side - by -side.

    Funny Carit ajaa parasta aikaa.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Jep 11 ajoi lajittelussa ajan ja muun muassa Lantto jäi kokonaan pois. Ei kait kauimpaa tullut lähde ekana kotiin, kun matkat kuitenkin varattu etukäteen. Ei voi kuin ihmetellä. Sportsmanithän ei pääse enää ollenkaan ajamaan, vaan FIA/UEM kalusto. Saas nähdä pystyykö ne viemään kisan läpi, kun Topikoidenkin pitäisi ajaa neljä lähtöä päivässä.
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Okei, onhan siellä kuskeja ollut paikalla. Nyt on löajitteluajan saanut jo 19 kuskia ja kuusi kuskia ei saanut aikaa lainkaan. Lantto kuului näihin no time miehiin, samoin Fast Freddy.
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Taas on päästy ajamaan. Funnyissä Japa ajoi kuudenneksi ja Pro Stockissa Nixxon kolmanneksi. Kyllä ne saa ainakin lajittelut meneen, mutta vieläkin epäilyttää noiden kaavioiden kanssa. Ei tarvii tulla isoja viivästyksiä kun homma jää kesken. Nytkin oli pieni sadekuuro ennen pro stockin viimeistä paria ja Nixxon ja Ålund sammutettiin burniksen jälkeen. Sitten pääsivät ajamaan Funnyt ja niitten jälkeen poikien uusinta. Noh, homma kuitenkin etenee.
     
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  17. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Makella oli ongelmia, mm. hihna meni, ja homma jäi siihen.
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Saas nähä kuinka käy, taas on imuriauto radalla pienen ripottelun johdosta. Mikinkähän asti ne saa tuolla Podissa ajaa, vai tuleeko aika vastaan. Jotain aikarajoituksia niilläkin siellä on.
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Niin se sitten jäi kisa kesken. Onnittelut Fredlundille Euroopan mestaruudesta. Muita mestaruuksia ei Suomeen tullutkaan.
     
  20. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Euroopan mestarit 2008

    * FIA Top Fuel Dragster: Andy Carter
    * FIA Top Methanol Dragster: Peter Schöfer
    * FIA Top Methanol Funny Car: Ulf Leanders
    * FIA Pro Modified: Micke Lindahl
    * FIA Pro Stock: Jimmy Ålund
    * FIM/UEM Top Fuel Bike: Ian King
    * FIM/UEM Supertwin: Svein Olav Rolfstad
    * FIM/UEM Pro Stock Bike: Fredrik Fredlund

    Siinähän se sitten on Euroopankin kausi pulkassa.
    Onnea vaan Fredrik Fredlundille
     

Kerro tästä muillekin!