Savo Car,Bike & Tattoo Show 27.-28.8.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja supo, 11.11.2010.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Eli nyt on lyöty kolmannelle Savo Car, Bike & Tattoo Show:lle päivämäärä lukkoon eli tapahtuma pidetään viikkoa aikaisemmin kuin kahtena vuonna.Lauantaina alustavasti suunniteltu pääesiintyjäksi Matchbox ja tietysti muutama muu bändi.Lisää infoa tulee jatkossa kun hommia varmistuu!!!Terv:Kari laitinen,Kuopio
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Olemme saaneet sovittua että Tuning Sucks Cruising 27.8 lauantaina eli on taas hieno tapa viettää viikonloppua Kuopiossa!!!Samana viikonloppuna näyttely,cruising ja tietysti perjantai ja lauantai iltana rokkia Hotelli Puijonsarven yökerhossa!!!!Yhteistyökumppanina esim. Katsastus.fi eli katsastusta Kuopiossa Autokatsastajat Kuopio Kallantie 7 ja Sorsasalon Katsastus Sorsasalossa!!!Täällä onnistuu niin harrastepyörän/auton katsastus kaikkine muutoskatsastuksineen,siviili autot sekä tietysti raskaskalusto!!!
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Lisätään vielä että samana viikonloppuna Kuopiossa alkaen jo perjantaina alkaa Mobilistien rompetori 26.-28.8 ja lauantaina Mobilistien perinteinen Ruska-ajot!!!Eli todellinen Super viikonloppu todellisille harrastajille Kuopiossa 26.-28.8.2010!!!
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Bändit ovat 26.8 PE Doctor`s Order ja Johnny Spence(The Pirates)(UK)
    27.8 LA MATCHBOX(UK) ja 20th FLIGHT ROCKERS
    28.8 SU Lastenpäivän konsertti!!!!!!
    Eli musiikkipuoli nyt kasassa ja nämä siis Puikkarin Stagella!!!!!
     
  5. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Laitappas tietoa, jos on taas pitkän matkalaisille hotellipakettia tarjolla viikonlopuksi sopuhintaan.
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Majoituspaketti on tulossa ja kun saamme varman tiedon hinnasta niin laitan esille!!!
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Saatu varmistus että saamme nauttia kalustosta joka on saanut tänä vuonna kansainvälistä tunnustusta maailmalla!!!
     
  8. em-ma

    em-ma 1st gear

    Velipoika havitteli pyöräänsä kyseiseen tapahtumaan.. Mitenkäs onnistuis? vast. YV
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Laitettu YV:ttä!!
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Majoituspaketti:näyttely,iltakinkerit,aamiainen jne. 2hh/henkilö 61 euroa eli erittäin halpaa!!!Tulee ihan lähipäivinä näyttelymainos missä näkyy kaikki olennainen!!!Homma lähenee!!!
     
  11. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Kiitoksia Supolle majoituspakettitiedoista. Tänään varasin majoituksen, joten rannikon väki saapuu paikalle tuolloin
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Näyttely lähestyy ja nyt on mahdollista esim.auton/pyörän straippaakseen eli KasiPasi tulee vetämään kuvioita eli jos tuli tarvetta niin suoraan Pasille soitto(040-5558476) niin homma onnistuu.Sitten jos sulla on harrasteajoneuvo myynnissä niin saat sen harrasteporukan nähtäville(ostajien)kätevästi tuomalla sen sisäpihalle myyntialueelle eli laita yv:ttä minulle niin sovitaan hommat kohdalleen.Muistathan että homma alkaa jo 26.8 perjantaina illalla Puikkarissa hienolla setillä rokkia!!!Savolainen super viikonloppu lähestyy!!!!
     
  13. C3 72

    C3 72 Gearhead

    Ja tänne sitten kaikki 8) 8)
     
  14. toomass

    toomass 1st gear

    Muistakaa myös Tuning Sucks Cruising!!! Kokoontuminen klo 15.00 alkaen Noutotukun pihassa ja Cruising lähtee klo 17.00 8)
     
  15. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Jees, näin olis tarkoitus. Soittamalla tavoittaa parhaiten ja voi tehdä varauksia, mutta kiireettömät voivat nakata sähköpostillakin vaikka fotoja maalattavasta kohteesta ja kertoa toiveita. Osoite löytyy www.kasipasi.net linkin takaa, ja sieltä voi samalla tiirailla joitain vanhempia töherryksiä. Sivuja kun ei ole päivitetty yli vuoteen... :odroll:
     
  16. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Tällee vähä niiQ etukäteen, ainakii tälläselle ulkopaikkakuntalaiselle, jos sais jotain vinkkiä, mihin sais kulkineen fiksusti parkkiin jos sattuu sinne kulmille eksymään?
     
  17. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Kallaveden lukion parkkiin suoraan kun on siinä 10m päässä tapahtumapaikasta :lol:
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Näyttely lähestyy ja hommahan alkaa jo perjantai iltana rokkihommilla Puikkarin yökerhossa.Tattoo homma onkin sitten aivan eri mittakaavassa kun aikaisemmin eli n.10 eri tattoo pistettä joissa useita eri tekijöitä paikalla!!!Enää reilu viikko!!!
     
  19. stangrider

    stangrider Gearhead

    Tulossa ollaan ja majoituskin varattuna..
     
  20. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Sinne siis :poff:
     

Kerro tästä muillekin!