Savo Car,Bike & Tattoo Show 27.-28.8.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja supo, 11.11.2010.

 1. kenworth78

  kenworth78 1st gear

 2. Liisa62

  Liisa62 1st gear

 3. Arttu78

  Arttu78 Gearhead

 4. savoa

  savoa 3rd gear

  w-twin city

  pyörä oli yritys osastolla W-TWIN CITY myynnissä jos jotain kiinnostaa soittele loimaalle..liisa 62 kuvien joukossa myös kuvat ja yhteystiedot... t:arvid
   
 5. Tupis

  Tupis 3rd gear

 6. tzei

  tzei Gearhead

  Eihän nuita piäse tavan kuolevainen kahtomaan liittymättä johonkii ihme nuamakirja lahkoon... kaekelaesia hapatuksia nykynuorisolla...
   
 7. olovi

  olovi 1st gear

 8. HT

  HT Gearhead

  Onko jossain lista ketkä korjasi pytyt? :eek:
   
 9. idiot

  idiot Gearhead

  jaa mänkö ne särki? :poff: :rotfl:
   
 10. supo

  supo Gearhead

  Ensi viikolla kun tullaan kisareissulta Alastarolta tulee lista mutta tässä ulkomuistista autot eli -05 Corvette oli People choice ja autot -70 Dodge Challenger 572 Hemi,-79 transam ja Tuning Honda Civic sekä tuomaristo -32 Ford Pickup,-70 Dodge Challenger Hemi 572 ja -05 Corvette.Pyöristä en muista nyt ulkoo mutta toinen Jep-Jepin pyöristä sai jotain ja Nuoremman Toivaisen pyörä.
   
 11. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Palaillaanpa tämänkin tapahtuman pariin vähän viiveellä.
  Kiitokset vielä allekirjoittaneen puolesta Supolle ja kumppaneille mukavasta viikonlopusta! Nuo pari päivää tosin hurahtivat lähestulkoon työn merkeissä, mutta tuohan oli tiedossa jo lähtiessä. Näyttelyyn olisi tosiaan mahtunut huomattavasti enemmän nähtävää (eli kustomeja ja rodeja, jos multa kysytään...), mutta kokemuksesta tiedän, että viime hetken perumisille ja poissaoloille ei järjestäjä voi minkään.
  Jos tapahtumalle on tiedossa jatkoa, niin allekirjoittaneen kritiikki kohdistuu enimmäkseen juonto-osastolle. Eli jos jatkossakin paikalle aiotaan roudata asiallisten juontajien sijaan kaikenmaailman eskomarttiinaturhuuksia, niin mua ei enää nähdä paikalla... :soosoo: :rotfl:
   
 12. kuula

  kuula Gearhead

  Ae että vitut näistä lavaaatoesta. Häh.
   
 13. supo

  supo Gearhead

  Olipa pitkä kilipareissu mutta pyörät olivat tässä järjestyksestä:
  1. Sporster XL 1000 -80
  Omist. Juho Toivainen,Siilinjärvi
  2, Strike Thor 2011
  Omist. JepJep oy,Joensuu
  3. Big Dog 2003
  Omist. Jukka Häyhä,Kuopio
   
 14. PeteZX

  PeteZX 1st gear

  Onkos tätä tapahtumaa tulossa tänä vuonna?
   
 15. Lucy

  Lucy 1st gear

  Mites tälle tapahtumalle kävi???
   
 16. supo

  supo Gearhead

  Taitaa olla ns. telakalla ja uuden paikan haku päällä.
   

Kerro tästä muillekin!